onsdag 9 oktober 2013

BARA NY LAMPA

Nya lampor i vardagsummet, från Åhlens.


Och vit ljung på bordet, som är så fint på hösten.
Haft ännu en kortdag på jobbet så när jag och Trollungen kom hem så drog vi igång pannkaksgräddning och bakning. Och kan hon inte riktigt baka än så kan hon iaf slicka sleven, och gott var det. Precis som kakan också blev och vad det blev får ni se imorgon. För nu ska jag ta mig en bit av kakan och slå mig ned i soffan. Under filten bland alla kuddar och ha datorn i knät och en stor kopp thé på bordet. Och jag ska försöka förtränga att jag hörde julmusik på radion i morse när jag åkte med Wilma till förskolan, Strikes reklam för julbord. För det kan jag inte riktigt förlika mig med när det är över 10 grader ute och oktober knappt börjat. Jag vill ha höst 1 månad till. Med löv som virvlar och som ger träd med nakna grenar så man börjar längta lite. Längta till att det går över och blir snö och knarr under fötterna. Och man vill sätt upp stjärnor i fönstret för mörkret börjar kännas konstant. Då. Inte förrän då kan vi börja fundera på julmusik. Men nu, i oktober, då vill jag bara ha höst, thékvällar, plusgrader och löv som skiftar färg och virvlar i luften.


Kramar till er!
5 kommentarer:

 1. Alltid så fint hos er! :)

  Det viktigaste med bakning är ju att veta hur slickepotten fungerar ;) Och det ser hon ut att klara galant!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. kan inte låta bli att kommentera, vilken kladdig liten sötnos! så go :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Julia!! Ja, kladdkakesmet blir man bra lycklig av:-)
   Ha en fin fredag, kram Fredrika!

   Radera
 3. Så fint!
  Ja jag håller med, älskar denna årstid men kunde inte låta bli att damma av min eldfluga idag..;-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ditt hem ser riktigt fint ut måste jag säga! :)

  SvaraRadera