fredag 11 oktober 2013

BARA SKÅPKÄRLEK OCH HA FREDAG

Skåpet som står i hallen var det skåpkärlek till första gången jag hittade det. På loppis för en femhunka. Och med lite (eller en hel del) slipande och svart färg som blev det perfekt. Rymmer massor av "viktigt skräp" och passar så fint till alla nytt här hemma.


Och så fick vi fredag. Denna efterlängtade dag. Då vi skrattar lite mer på jobbet och axlarna har sänkts en aning. Det är gofika till förmiddagskaffet och det surras om helgplaner kring fikabordet. Och i helgen ska jag bland annat fira svärfar som fyller, ha en lördag i systers hus där jag ska hjälpa dem tapetsera. Har hört att det är ett helt gäng som ska hjälpa till så tror nog det blir nytta blandat med en hel del nöje:) Och en hel del Trollungemys och annat blir det också.

Men först fredag. Bästa dagen ever.
Kramar

5 kommentarer:

 1. Men å vilket fint skåp! Ett sådant skulle jag också vilja ha...men det är inte det lättaste att hitta....

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller på att bli bättre på att upptäcka gamla ting, att de kan få liv, tillsätta lite rörelse i huset. Ska också försöka komma ihåg det nu när jag har en stor villa att inreda. Dock så vet jag inte riktigt vart jag kan hitta bra loppisar med möbler här nere...får nog googla runt. Kram jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Rosa som Oktober

  SvaraRadera
 3. Älskar också skåp. Önskar jag kunde ha ett hem med massor av skåp. Ditt var verkligen fint.
  Ha en skön fredag.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jättefint skåp. Jag letar efter något liknande till barnens tv-rum men jag lyckas aldrig fynda på Blocket.

  Önskar dig en trevlig fredag.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Så fint vännen!
  Gillar också skåp, vet bara inte vart jag ska få plats ned dem;)
  Låter som att du har en mysig helg framför dig.

  Ha en go kväll!

  Kram kram

  SvaraRadera