tisdag 1 oktober 2013

BARA SKÖNA HEM OCH FLYTTGRÖTDen här låg på sängen när jag kom hem idag! En snäll överraskning från en snäll sambo som tydligen tyckte jag skulle luta mig tillbaka i soffan ikväll och bläddra tidning:) Och det gör man ju så gärna! Bläddrade lite snabbt när jag såg den och det fanns en massa fin inspiration tyckte jag.


Annars har vi haft en efterlängtad dag idag. Min syster och hennes familje har äntligen fått tillträde till huset det köpt i min lilla stad. Vi har bott i olika städer från och till i 10 år så är helt lyrisk över att de till slut valde att flytta "hem" till vår hemstad. Så idag lagade jag en god räkgryta efter jobbet och så åkte vi till dem med vår "flyttgröt" och ett överlevnadskit under deras renoveringstid (dvs kakor, läsk, godis, kaffe och annat viktigt man bara måste ha nära till hands när man renoverar:)). För de gör en liknande resa som oss, river ut och in med nytt så ska bli så spännande och kul att följa dem. Men framför allt så har jag min syster numera bara fem minuter bort om jag tar cykeln. Och det är allt lite lycka:)


Och Trollungen var glad hon med. Som jag äntligen hittat bra kläder till. Jacka och byxa från Kappahl i märket kaxs som hon i princip ska kunna rulla i vattenpölar med utan att bli blöt och kall. Sånt gillar mamman:)


Hur har er dag varit?
Jag ska avsluta dagen nu med ett öga på Roomservice och det andra i Sköna hem!

Kramar
Fredrika


8 kommentarer:

 1. Alltid skoj att få bläddra i en inrednigstidning :).
  Ja nog förstår jag att det är lycka! Vilket bra kit de fick av er :).
  HOppas du har en skön kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Mysigt för er att få så nära till varandra! Tänk så lustigt att det var vi för ett år sedan som precis börjat vår renovering:) så lik Wilma börjar bli dig en riktig sötnos! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få hem sin syster. Snällt att gå över med lite räkgröt..
  Den där lilla sötungen kan man ju titta på hur mycket som helst.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Så mysigt att ha syster så nära!
  Å vad spännande med renovering!

  Supersöta kläder!
  Jag arbetar med små barn och har av erfarenhet mycket gott om dessa kläder! :)

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilken omtänksam sambo :-)
  Roligt att få syster med familj bara fem minuter ifrån!!!
  Ett otroligt viktigt kit ;-)
  Ja här var det vart jobb och sen fullt ös på hemmaplan! Tog en lovley pw när mannen nattade barnen!

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Så gullig han är mannen din!
  Mysigt att ha så nära till sin syster! Jag är väldigt tight med min lilla syster jag oxå ;)
  Så söt hon är er trollunge, kram Suss

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Så kul att din syster flyttar "hem" igen!
  Ni verkar stå varandra väldigt nära så jag förstår att du är glad!:)
  Det lät som ett bra renoveringskit:)
  Har din syster barn i samma ålder som din goa trollunge?

  Ikväll har jag tittat på två fysik föreläsningar så nu är huvudet fullt att ny kunskap;);)

  Ha det fint!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Men ohhh så skoj =) Och vad mysigt att ha syster nära. Min bor med ca 10 min ifrån. Min bror bor däremot 30 minuter härifrån med bil :( Spännande att få följa deras renovering. Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera