onsdag 23 oktober 2013

Bara starta en onsdag
Hur vore hösten om vi inte hade dessa doftljus att omge oss av? Lite mindre mysig va? På handfatet hemma hos oss står en liten fin burk med ett doftljus i som doftar som ren nybäddad bomull. Så nu när det fortfarande är mörkt som natten ute när jag tassar upp på morgonen så tänder jag ljuset där inne och står barfota på det varma badrumsgolvet och gnuggar gruset ur ögonen och vaknar till liv en pyttestund. Sånt där som känns lite bra när man hinner med det.

Och idag är det onsdag och med risk för att låta som en tant så går tiden så vansinnigt fort. Och jag jobbar kortdag även idag. Men ska ändå hinna med ett möte i grannstaden, få undan några kundmappar och förbereda en presentation inför imorgon. Så lite doftande bomull och Veronica Maggio som är bra på en onsdag så kickar vi igång den här dagen.

Och till er, ha en fin onsdag!
Ses senare.

4 kommentarer:

 1. Ja dessa doftljus, hur skulle vi klara oss utan :). Vet inte hur mycket ljus jag förbrukar på hösten/vintern, men det blir ju så mycket mysigare! Skönt med kort dag, vad jobbar du med?

  Få önska dig en skön onsdag!

  SvaraRadera
 2. Underbar start på dagen:-)
  Älskade doftljus!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Mysigt, trots att vi bor i Spanien kommer vi att ha golvvärme på våra 3 toaletter. Det ska kännas skönt om fötterna att gå in på toaletten.-) Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Drömhuset

  SvaraRadera
 4. Det låter som en riktigt mysig start på morgonen. Jag måste köpa på mig lite doftljus, för doftljusförrådet börjar sina.
  Hoppas att dagen fortsatte bra och ha en skön kväll!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera