måndag 28 oktober 2013

Bara starta veckan

Amen hur söt får man bli! Tänk att dricka vatten direkt från kranen med sin lilla pussmun kan vara bland det roligaste som finns att upptäcka. Och att man då vill dra fram sin pallstege så fort man vaknar. Eller så fort man kommer hem från förskolan. Eller ja, att man precis hela tiden vill stå där och läppja lite vatten och ösa vatten med ett dl-mått i ett glas.
Tänk att det kan vara det roligaste att upptäcka. Och tänk att man som mamma kan tycka att de också är det gulligaste man sett.


Helgen gick som vanligt jättefort och vi fick måndag igen. Och det är långdag för mig vilken får mig att gäspa lite större på morgonen och hälla uppe en extra kopp kaffe. Men lika bra att starta dagen så kommer man komma på att när man är mitt i den bland kundmöten och jobbhögar så tycker man det känns rätt bra. Och plötsligt så kommer man stå hemma i hallen igen och höra hur Trollungen ropar "ma-ma" och Sambon som skramlar i köket och det doftar middag. Kvällen kommer även idag.

Så nu tar vi måndag, ha en fin dag hörrni!
Kramar14 kommentarer:

 1. Men jösses vilken söt liten docka du har! Ja det är bara att dra igång dagen vännen! Innan man hinner tänka så är det kväll igen! Önskar dig en fin måndag. KRAM

  SvaraRadera
 2. men gud så söt!!!! Vilka fina bilder att spara. Det är de kontrasterna efter en tuff arbetsdag när man kommer hem till sitt hem med en söt barnröst som ropar som är så sköna. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vad söt hon är!!!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Bedååårande. Visst är det skoj att en enkel sak som vatten och något plastmått kan roa i timmar!
  kram och ha en fin måndag
  /Jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Fusk & AAS

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina bilder på er sötnos! Ja tänk att vatten kan vara så skoj och sysselsätta de små liven i timmar:). Muffinsen i inlägget under ser helt fantastiska ut, mums!! Ha en fin måndag! Kramar Emelie

  SvaraRadera
 6. Haha jösses så sött ;) Och blött!

  Hur goda ser inte dina muffins ut då? Åh nu blev jag galet sockersugen ;)

  Kram på dej!

  SvaraRadera
 7. Men åhhh, jag dör så söt man kan vara <3 underbara bilder!

  Hoppas din dag blir fin
  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Supersöta bilder! Haha!
  Han en fantastisk dag!

  Ps! Skönt med den fristående "orangea". Jag hade också kunnat hamna på en av dem... blev erbjuden en tjänst men en "blå" han förre och "vann" fighten :)

  SvaraRadera
 9. Haha! såå söt med sin lilla pussmun:) Ha en bra dag...kramiz

  SvaraRadera
 10. Vilken sötnos! Vår lilla Nils älskar också att stå och plaska och hälla runt nu. Det är lite synd om våra barn som lever i renoverade hus ha ha..mamma och pappa är rädda om nya köket och nya golvet. Tänk när jag var liten då hade vi plastgolv och luckor som sett sina bästa dagar för länge sedan så då fick vi sitta på golvet och hälla i olika kastruller i evigheter. Det var tider! Ha en bra dag även om den är lång idag, kram!

  SvaraRadera
 11. Söt som socker!!
  Här har vi lite höstlov. Idag har vi varit på spa, hur mysigt som helst. Imorgon o onsdag blir det jobb, sen ledigt igen. Alltså, höstlov, det är ingen dum uppfinning;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Jamen visst gick just den här helgen i blixtens fart och vad söt hon är din lilla trollunge - grattis och till trollunge nummer två som är på väg - vad mysigt ;)

  Kram ullis

  SvaraRadera