måndag 21 oktober 2013

BARA TA TAG I MÅNDAGENJaha. Då fick vi måndag igen. Och jag har lång dag med många små högar som ligger på skrivbordet på jobbet och måste förberedas och färdigställas denna vecka. Och efter en natt där Trollungen legat nära oss och lite titt som tätt satt sig upp och ropat ”mamma” rätt ut och kastat sig över mitt bröst för att då kunna somna igen med lockar som kittlat mig på hakan så är jag lite grusig i ögonen och håret står nog lite mer på vift än vanligt.
Så jag klunkar lite extra stark kaffe denna morgon och så tar vi tag i denna måndag, eller hur?

2 kommentarer:

 1. Mysigt, så söt flicka. Här försöker jag krypa ner bredvid flickorna när jag ska väcka dem, men en snart 15 åring och snart 12 åring tar lite mer plats i sängen än en liten trollunge :-)
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart söt liten trollunge ni har <3

  Önskar dig en fin dag
  KRAM

  SvaraRadera