torsdag 10 oktober 2013

BARA TORSDAGSKVÄLLHemma efter en långdag på jobbet och fy vad det mörknar fort, det är redan helt mörkt ute, så blir mysiga kvällsbilder ikväll från vardagsrummet. Och den här Brittsommaren vi hade besök av i början av veckan är helt borta. Ruggigt, grått och kyligt var det när jag åkte hem.
Så nu ska jag natta och sjunga godnattsång för min lilla skatt och sen blir det gott kvällsfika. Thé och äggsmörgås tror jag minsann. Och sen massa myspys i soffan på det:)  

Önskar er en fin kväll!
Och alla nya läsare som kikar in, varmt välkomna:)

Kram fredrika
2 kommentarer:

  1. Så fint!!!
    Och den tidningen måste jag ju köpa!! Va kul med reportage!! Vårt hem kommer i tidningen Älskade Hem nästa vecka, ska bli spännande att se och hur mycket man har ändrat sen dess;-)
    Ha en fin helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera