torsdag 31 oktober 2013

Bara torsdagsmorgonDet är torsdag och redan sista oktober. Jisses, hur fort gick inte oktober och hur fort försvann inte den fina hösten? November får gärna bjuda på lite snö. Lite vitt på backan iaf så det blir ljusare för vintern är mysigare med snö. Men det är fortfarande oktober idag och torsdag med långdag och allt. Så dags att sätta fart på den här dagen så kommer jag snart hem till Trollungen och kan läsa boken om djuren och låta som en Tiger när den bilden kommer:)

Ha en fin dag!
Kram

2 kommentarer:

 1. Roligt att jag hittade hit! Fin i Trollunge i fint rum! Förstår att du vill hem och läsa om Tiger för henne!
  kram till Er!
  M.E

  SvaraRadera
 2. Ja du vart tar tiden vägen egentligen. Det får gärna komma lite snö snart, för det är så himla mörkt ute nu, känns inte som att det riktigt blir ljust någon gång.
  Jag har haft så struligt med min blogg sista tiden och igår hittade jag ett utseende som var bra till den, men det tycktes inte funka för man kunde inte längre kommentera inne hos mig då, så ja jag fick byta tillbaka så lite besviken är jag.
  Ha en bra dag
  kram Linda

  SvaraRadera