onsdag 16 oktober 2013

BARA VARA GRAVID IGEN
Så jag är gravid igen alltså. I vecka 17.

Och jag mår bra, nu mår jag prima! Har gjort den där perioden när jag precis som förra gången var så lamslaget trött att jag på jobbet fått knaprat våra egna karameller med orange papper runt hela dagarna för att inte ögonlocken ska ramla ihop framför datorn. Och jag tog alla chanser att få sova middag med Trollungen även fast jag visste att det inte går att sova ikapp den här tröttheten.
Och jag har haft det här illamåendet. Som att varje morgon vakna upp och vara säker på att man varit på årets studentskiva dagen innan. Ett illamående jag tack och lov inte kräkt mig igenom men däremot ätit. Det på något sätt hämmar denna illamående känsla för stunden. En varm choklad varje morgon på jobbet har varit ett måste, dagen har inte funkat annars. Så jag bygger på mig härliga kärlekskilon även denna gång. 25 kilo plus förra gången så får vi se vart resan slutar den här gången. 

Men vad gör allt det här när jag göder barn. Det är ju bara så häftigt att få göra det en gång till.

17 kommentarer:

 1. Fantastiskt vad roligt att vara gravid. Jag är nog lite skengravid jag också..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Men hallå va kul, grattis! Här hänger jag inte med då de va ett tag sen jag kikade in.
  Ja du de där kilona är ju bara så att de kommer. Jag fick 15 kg men hade nog några sambo kilon som smygit sig på
  innan också hahahah

  Söt hon är din lilla dotter.
  ha en skön lillördag

  Kram Camilla

  ps missa inte min finfina utlottning

  SvaraRadera
 3. Men gud vad kuuuul!!!! Ett stort grattis till det nya lilla livet i magen. :0)
  Verkar vara en trend bland bloggerskor, det är du, Malena och Emma (att vara någons fru). ;0)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. GRATTIS =) Vad underbart att vara gravid och att Wilma ska få ett syskon! När är det BF och ska ni ta reda på vad det blir? Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

  SvaraRadera
 5. va göra man inte för att få den där underbara guldklimpen . så härligt grattis igen :)

  SvaraRadera
 6. Så härligt att du mår prima igen!

  SvaraRadera
 7. Oh stort grattis, så underbart. Vissa dagar skulle jag vilja ha en sladdis, andra inte......
  Hoppas du får mår bra nu och resten av graviditeten. Har en tävling hos mig som hade passat perfekt att gå i när man ska "gravid-vagga" sig fram :-)
  Kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/uncategorized/tavling-vinn-traskor/

  SvaraRadera
 8. Åh vad roligt! Grattis till er! Å trollungen hon är ju för söt, kram Suss

  SvaraRadera
 9. Stort grattis, vad roligt! Hoppas du ska må bra nu den resterande tiden. Kram

  SvaraRadera
 10. Åh jag blev alldeles varm i hjärtat när jag läste överskriften! Ett lillasyskon! Supergrattis! Finns inget så underbart som att se den där syskonkärleken och hur lillasyskonet ser upp så till sitt storasyskon! Och när de kiknar av skratt tillsammans! Pussas kramas och storasyskonet säger hur mycket de saknat lillasyskonet på dagis!! Ja du som har ett barn, vet ju den här enorma kärleken!! Och med två blir det dubbelt så mycket!! Underbart!! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 11. Hej vännen!

  Grattis igen!
  Så kul och mysigt att trollungen ska få ett syskon!:)
  Skönt att den värsta illamående och tröttperioden är gjord:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 12. Så härligt med ett barn till och ett litet syskon till den lilla sötnosen:) Grattis! /Anne

  SvaraRadera
 13. Åh så roligt!!! Grattis i massor!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 14. Stort grattis! Va roligt med ett barn till :)

  Kram Sara

  SvaraRadera
 15. Men så rolig nyhet!! Åh stort stort grattis! Hur långt kommer de vara mellan dom två? Må så gott o ta hand om dig o ditt lilla/e liv! Många kramar

  SvaraRadera
 16. Så fantastiskt härligt!!!!
  Ett varmt stort GRATTIS och stort Lycka till!!!!
  Och reportaget var såååå fint i tidningen=)
  Kraaaam Anna
  Ps: ha en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 17. Åh grattis!!! Läste i ett tidigare inlägg att du jobbar på bank. Har funderat på om vi kanske jobbar på samma men om era godispapper är orangea så gör vi inte det...haha! Kram och grattis! :)

  SvaraRadera