tisdag 22 oktober 2013

Bara vara tisdagsnöjd
 I helgen hittade jag en höstig hortensia i någon vinröd nyans som bara är fantastiskt vacker!

Nu gick dagen så där fort igen. 
Och det blev ingen kyla idag. Istället möttes vi av regn när vi kom ut i morse. Så när jag slutade tidigt och hämtat Trollungen så fick det bli en innedag. Och det blev mörkt fort, eller så blev det aldrig riktigt ljust, så vi tände ljus och ställde till med bak när vi kom hem. Tekakor med kesella och brödkryddor i. Och sambon fick upp det nya hyllorna till köket jag kom hem med i söndags. Som är lite djupare än de förra och med lackyta och jag hade en lång övertygande överläggning när jag packade upp dem om varför vi behövde nya när han tyckte det var exakt sådana som redan satt uppe. Ni förstår ju säkert vilken skillnad det blev och tänk att det lilla gör så mycket ibland. 

Så nu doftar det så gott i huset och nya hyllor är på plats. Så jag ska kasta mig i soffan med varm smörgås och ett stort glas mjölk till och ringa min andra Malmö favorit, Karin. 

Mysig kväll till er!
Kram kram 

2 kommentarer:

  1. Mysigt med en innedag ibland!

    Jättefina bilder:-)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hihi! Klart det blev skillnad! Men karlar fattar inte sånt där ;-) Mysigt med en innedag och baka tillsammans! KRAM

    SvaraRadera