tisdag 26 november 2013

Bara ännu mer granrisDet blev så bra när jag tog bort den vitlaserade limfogskivan från skåpen i köket. Eller så behövde jag bara se något nytt där:S Hur som blev skåpet som som nytt när den togs bort och det blev snyggt och jag är nöjd!
Och även där har jag ställt granris i en vas. Några kvistar bara men så snyggt! Och tänk att det enklaste är det snyggaste ibland:)Så det är lite grönt och adventsmysigt i huset. Och imorgon måste jag ta ned stjärnorna från vinden och kolla så det fungerar. Köpa fler till fönrstren som saknar så jag är förberedd till helgen då det ska lysa fint och mysigt i alla fönstren:)


Tisdagkväll och jag har bänkat mig i soffa. Sambon står i badrummet som renoveras och sätter tätskikt. Vilket betyder att nästa moment är kakel och klinker. Det ni, äntligen börjar det alltså hända grejer som en annan lite mer kan ta på och som faktiskt gör att man ser hur badrummet kommer bli! Så roligt att det inte är så mycket kvar.

Men nu fortsätter jag se Äntligen hemma och mumsar fruksallad!

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. "Less is more" - så sant! ;)
  Kan tänka mej att det doftar ljuuuvligt hos er nu med all gran. Jag har inte tagit in en enda minigran än, bäst jag gör det innan de fryser fast :P

  Redan kakel? Då kommer det gå fort nu, för nu är det de roliga kvar :)
  Vilka färger har ni valt?

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det enkla är nästan alltid det finaste...:)

  SvaraRadera
 3. Du har det så fint vännen! Och vad roligt att renovera badrummet! Det skulle vi också behöva men just nu räcker inte pengarna till....Hoppas du får en fin onsdag! KRAM

  SvaraRadera