fredag 22 november 2013

Bara äntligen ha fredagFredag.

Som aldrig är så skön som när man jobbar! Älskar känslan när man vaknar upp och vet att imorgon kan vi dra oss lite längre. Helgen kommer bli lugn och som jag sagt i två dagar kommer den gå i pysslets tema. Och bakningens Så skönt att inte ha så mycket planerat. Ja, förutom dejten men en av de vackraste kvinnorna jag vet. Som jag väntat på att få träffa igen i flera månader nu. Det är Lotta såklart. Hon med långa vackra håret som numera bor på skånska slätten och jobbar i Köpenhamn. Äntligen kommer hon hem och ska ha en soffkväll med mig!
 Så ska få dofta lite lite jul här hemma i helgen, som en liten försmak på första advent nästa helg. Men först jobb och sen hem och sparka av sig jobbkläderna och värma sig lite glögg tror jag minsann.
Ha en fin fredag vänner!

KRAM


4 kommentarer:

 1. Härligt med fredag :) kram Diana

  SvaraRadera
 2. Underbart med fredag!!
  Har absolut tagit det lugnt, det har jag två här hemma som strikt säger åt mig;-)
  Men nu känns det faktiskt liiiite bättre, så nu vänder det nog.
  Har inhandlat lite boost-medel på hälsokost när det nu var virus som doktorn inte kunde göra något åt.
  En fin kväll önskar jag dig!!!!
  Kraaaaam Anna och tack för din omtanke

  SvaraRadera
 3. Vilken liten sötis...trevlig fredag. Kram anette

  SvaraRadera