söndag 24 november 2013

Bara avsluta helgen med glöggmys


Idag har det kommit in mera grönt i huset. En supersöt miniminigran från skogen i en ruffig kruka. Och har satt granris lite överallt i huset nu i både stora "buketter" och tunna glesa kvistar i glasvaser. Så snyggt blev det alltihop.
Och känns så mysigt det här med julen och jag ska nu i veckan pynta fram allt det andra i lagom takt och dos. En vit jul vill jag ha, både inne och ute;)
Trollungen tidigare i eftermiddag lyssnades på sin låtlista och väntades på sin farmor och farmor för att få följa med dem och se sin pappa spela hockeymatch för första gången. Så vi har pratat "ocky" hela dagen och hon sprang till lilla fönstret vid dörren och ropade "ajmor" när jag förmodligen sagt för länge att farmor kommer snart. 
Så varmt klädd i bland annat en jättefin kofta hon fått av sin farmor var hon redo för lite "ocky"


Jag har haft en jätteskön söndag som inte är slut än. Snart kommer Lotta och Syster hit på glöggmys och sedan åker vi hem till Syster och äter middag där. Så roligt med tjejkväll och jag ska ta och piffa till mig här och sedan förbereda för glöggmys.


Ha en fin söndagskväll!
KRAM


10 kommentarer:

 1. Tror minsann vi också ska ta lite glöggmys i kväll...
  Må så gott
  //bara anna

  SvaraRadera
 2. Åh fick se din bild på rullgardinerna, visst är dem från ikea? Hur sätts dem ut, måste man borra?:)
  Tacksam för svar:)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Så fint och julmysigt du gjort!
  Vart är den fina krukan som du har granen i ifrån?
  Mysigt med en tjejkväll, tror nog jag ska ta mig lite glögg jag med:)

  Ha det fint!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 4. Vad fint du adventspyntat. Mysigt med tjejkväll även en söndag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Fint har du o h en goding i bildrrna.
  En skön kväll med gköggmys...
  Önskar dig en fin vecka !
  Kram

  SvaraRadera
 6. SÅ fint, jag vill också ha en vit jul... och lite silver ;)

  SvaraRadera
 7. Fint med den lilla granen. Får bege mig ut i skogen ;-)
  Här är det också vit jul och lite svart... Kanske ska våga mig på lite guld i år också!

  Fortsatt fin söndagskväll!

  SvaraRadera
 8. Åh så himla mysigt, älskar doften av granne. Tyvärr är mannen allergisk så i får köra plastgran....
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 9. Härligt med glöggmys!!
  Vi tog oss en kopp här ikväll med:)
  Men nu e jag slut o ska inta bädden med en julbok:)
  Ha en fin vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Åh så mysigt, längtar tills jag har tid att plocka in lite granar..:-)
  Sötisen💗

  Kram på dig

  SvaraRadera