måndag 4 november 2013

Bara börja spana in julinspoSå, då har man nattat om en liten skatt som vaknade till och hade det lite knöligt att somna om. Och har satt mig i soffan igen med en liten skål lantchips som var kvar från helgen. 

Och jag tittar på julinspo, så mysigt det är ändå. Det har ju ändå blivit november så då kan även jag glutta lite. Vet att många redan börjat plöjt jultidningar men gör jag det nu så har jag tröttnat på jul innan vi kommit till andra advent.. Jag är inte så mycket för den röda julen med tomtar högt och lågt utan det blir mer sparpyntat men med härliga juldofter i hela huset och självklart en gran. Och det är ju första julen i huset så visst kommer det bli julmysigt i vårt hus:) Tycker ju ändå att julen är mysigaste tiden på året!

Nu ska jag spana vidare på julinspo! 
Hoppas ni har en bra kväll?

4 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut hos dig! Mysigt att tända ljus och kura inomhus.
  Jag är faktiskt inte alls någon julpyntarperson så här kommer inte heller mycket rött innanför dörren:)
  Dock tycker jag det är fint med härliga naturtoner och alla underbara dofter som hör julen till.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, är inte heller mycket för rött och tomtar. Äger jag mer än en tomte??? ;)
  Men det finns mycket fint pynt i naturfärger, silver, vitt, grått…. Och det gillar jag att plocka fram lite i taget, tidigt faktiskt. Vinterpynt, inte julpynt ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Mysigt att planera första julen i huset =) Lite speciellt....
  Jag vill inte ha tomtar högt och lågt, men gärna granris, mossa, stjärnor, silver, julbollar, julblomster och annat fint =)
  Kram och ha en fin dag <3

  SvaraRadera
 4. Underbart! Finns det något bättre än att julpynta :)

  <3 Jennie

  SvaraRadera