måndag 25 november 2013

Bara en liten rumsgran på plats


Ytterligar en rumsgran. Denna i miniformat och den är så snygg (jora, en gran kan visst vara snygg) när den är lite spretig och gles sådär. Så den passar bra in på "drinkbordet" som numera fungerar glöggbord. Måste bara fylla på glöggförrådet inför första advent i helgen. 
Och gillar fortfarande planschen jag har ovanför. Den är beställd från fotografiska som har många snygga motiv.

Då har vi tagit oss igenom måndagen. Och efter en långdag på jobbet så känns det alltid extra bra när man kommer hem och får ta kväll. Ätit middag och har sen nattat Trollungen och nu slöar jag i soffan. Så skönt! Så ska kika runt hos er nu och vänta in sambon som är och tränar.

Mysig kväll till er!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Den är så fin erat drinkbord, funderar faktiskt på att köpa den också. Rumsgranar är så fina när de är små. jag har två som blivit stora och yviga, inte alls lika fina längre.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med rumsgranar och minigranar i advents och juletid!
  Håller med dig att helgerna går alldeles för fort!!

  Ha en fin vecka!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt!!! Önskar att jag hade plats till ett drinkbord!

  SvaraRadera
 4. En sådan liten gran kom med mig hem idag, tog en "vab promenad" jag får motion och lille N frisk luft! ja ibland är det lite skönt att få vabba ;-)
  Här är det också soffan, min man jobbar sent så en hel dag hemma med sjukt barn är det rätt skönt att bara slänga sig ner!

  Kram Sandra

  SvaraRadera