tisdag 19 november 2013

Bara en ny doft

Har en ny doft på mig varje dag. Det är Giorgio Armanis nyhet Si och precis som många andra redan konstaterat så doftar den såå gott! Så något jag kan rekommendera att önska sig av tomten i år:)
Det är fotboll på tv ikväll och det gillar jag. För då rymmer sambon iväg och ser matchen och jag kan passa på att mysa och pyssla med det jag vill istället:) Visst hejar jag på dem och hoppas de går vidare till VM men kommer inte sitta fastklistrad framför tv´n. Men för att inte vara helt lost imorgon i fikarummet så gluttar jag nog lite på sporten senare eller läser lite snabbt i tidningen så hänger man med i snacket iaf;) 

Någon mer som passar på att göra som jag eller sitter ni bänkade och hejar på det blågula laget?

Ha en fin kväll!
kram

8 kommentarer:

 1. Hej!

  Sitter bänkad men är så nervös så jag har svårt att titta hela tiden, därför kikar jag in här emellanåt;)
  Ska också önska mig parfym i Julklapp, hintade till sambon vilken jag gillade sist när vi var på Mariebergsgallerian så hoppas han fattade;);)
  Ha en fin kväll nu!
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Nej jag kollar inte, för då brukar det alltid gå dåligt. Visst är den underbar Si! Jag älskar den.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Haha, jag sitter bänkad och är galet nervös, skönt med lite paus efter första halvlek ;).
  Den där doften ska jag kolla upp, tack för tips!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Jag passar på att uppdatera mig i bloggvärlden utan att få dåligt samvete för att jag sitter vid datorn.. det bästa med fotboll på TV! ;) haha

  SvaraRadera
 5. Nej jag har inte varit bänkad! Maken har sett matchen live så nu ska jag röja upp lite här innan han kommer!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Aaaah! den luktade jag på på vägen till New York. Kunde inte släppa tanken på den så köpte den störtsa flaskan på vägen hem. Jag är en Flowerbomb person och blev så glad att jag hittade en ny doft att liksom varva lite med. Men första gången jag tog på mig Sí här hemma kändes det bara helfel. Den passade mig tyvärr inte. Men så på jobbet kom min chef gående förbi mig och jag kände genast att hon hade på sig just Sí.. så det slutade att hon fick den av mig och det visade sig även att hon själv gjort ett felköp i form av Flowerbomb. Så dagen därpå bytte vi flaskor. Haha! Slutet gott, allting gott :)

  SvaraRadera
 7. God morgon! Åh dofttips tar jag gärna emot! Nej jag satt inte bänkad framför matchen! Är inte ett dugg intresserad av fotboll faktiskt. Önskar dig en fin onsdag! KRAM

  SvaraRadera
 8. Härligt med parfymtips:)
  Nä, här är vi ungefär lika ointresserade av fotbollen båda två. Min man gör väl som du, kollar på något sammandrag bara för att ha koll liksom;-)
  Ha en mysig kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera