onsdag 6 november 2013

Bara ha dag innan semesterNu tar vi onsdag. Dagen då det sista ska sammanställas på jobbet och skrivbordet städas lite mer noga än vanligt och innan jag går hem ska frånvarohanteraren slås på till mailen. "På semester, åter på kontoret 15/11" Är inte det en skön känsla? Och samma sak när man kopplar ur telefonen. Jo, banne mig det är det. Så ska vi packa det sista och försöka förstå att vi faktiskt snart är på väg. Till semester, tillsammanstid och sommaren. Sa jag att jag längtar så jag går av? 

Men först jobb. Det är ett par högar kvar att få undan innan frånvarohanteraren kan slås på.

Fin onsdag till er!
Kram kram 

7 kommentarer:

 1. Så underbart att resa iväg nu! Och vilka härliga foton :)

  Tack snälla du, M kommer att bli jätteglad för de fina orden om hans möbel :)

  Ha en härlig dag på jobbet och en finfin semester <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Härlig känsla så där innan man far... Njut ordentligt av semestern!

  /Erika

  SvaraRadera
 3. Gud så härligt att få komma till värmen!
  Njut ordentligt. Fint rum hon har lilla trollungen.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Måste kännas underbart !

  Så fint rum!
  Härligt.
  Lycka till det sista och ha en skön semester i värmen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt att komma iväg och få lite solsken denna mörka tiden. Vi ska också åka om ett par veckor :-)
  Ha det nu så gott på semestern. Kram Paula

  SvaraRadera
 6. vilken härlig blogg, va kul att du tittade in hos mig så jag hittade hit :)
  Låter härligt med semester... vi bokade igår :)
  nu ska jag kika runt lite här..

  SvaraRadera