tisdag 12 november 2013

Bara haft en farsdag
Häromkvällen när det var farsdag gick vi ned till stranden igen. 


Och lät Trollungen känna på stranden för första gången och tro mig, det gillades. Tänk själv att för första gången känna riktig sandstrand mellan tårna. Inte den lite sträva hårda vi har hemma utan det som är mjuk som sammet under fötterna. 
Så vi hade en Trollungen som tjoade, skrek och inte visste gränser på hur kul det här med mjuk sand under fötterna kunden vara. Och det är ju som balsam för själen att se på. En älskad unge upptäcka den lena mjuka sandstranden för första gången.Sen firade vi fars-dag. Jag hälsade hem till den bästa pappan jag har och firade sen Trollungens bästa pappa genom att äta en mysig middag med honom och ha en nedbäddad Trollungen som sov sött i vagnen bredvid oss. Det var italienskt tema på buffén och så  himla gott och som jag fortfarande var mätt på när jag vaknade. Och även mätt för en liten stund av tid med sambon då prat och samtal inte störs.
Utan till klirret av glas, sorlet av de andra gästerna och den sköna musiken som spelades i bakgrunden så hade vi sån där viktig vuxentid som är så behövande.
5 kommentarer:

 1. Åh vad härligt ni verkar ha det, skönt att tanka lite energi i värmen. Och så otroligt vacker du är. Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej....vart kommer den fina sjalen ifrån? Vill gärna ha en själv. Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från Lindex men köpt i somras så hoppas den finns kvar till dig:)

   kram fredrika

   Radera
 4. Vilka underbara bilder! Glädjen och lyckan lyser igenom :)

  SvaraRadera