söndag 17 november 2013

Bara haft söndag

Vilken skön söndag det är. Har ju varit superhärligt väder ute och jag har varit ut en sväng mitt på dagen när det var som skönast.

Annars har jag också skurat och skrubbat hela huset. Mest för att få bort alla spår efter de svarta puderliknande stoftet som en polisteknikern var här och pudrade lite överallt för att ev kunna hitta några fingeravtryck. Och de leriga skoavtrycken som samma polistekniker kunde konstatera var två olika. 
Så har jag bäddat rent och snart tvättat allt ur resväskorna efter semestern. Så det börjar bli som vanligt här hemma och det känns så skönt. 
Ett stort tack för alla era fina hälsningar och styrkekramar, gör mig så glad:) Bloggvärlden är bra fin hörrni!!


Ser ni att jag köpt hem tulpaner också? Lite tidigt kanske men fanns på Ica igår och jag kunde inte låta bli, tycker det är så fint så de får flytta runt lite överallt här hemma nu. Har också inhandlat de första hyacinterna idag så nu väntar jag bara på att de slår ut och börjar dofta. Det är ju faktiskt bara två veckor till första advent idag!
Nu ska jag ordna någon god kvällsmat här hemma. Vi åt en sen lunch hos svärföräldrarna så känner mig fortfarande mätt vilket jag i och för sig gör rätt fort nu när magen växt en del:) Har gått halva tiden nu och magen växer fort nu. Och det kickas där inne för fullt vilket är den mysigaste känslan ju!


Hur har ni haft det idag?
Någon mer som njutit av en skön söndag solen?

Kram på er!

11 kommentarer:

 1. <3

  Fint med lampan! Längtar ihjäl mig snart efter er och ska bli så spännande att se era magar. Kramar

  SvaraRadera
 2. Men åååh, rara söta du! Läste om det som hänt er precis nu (inte hunnit läsa bloggar på hela veckan och missat dina sista fina bilder från semestern, så fina ni var där!) men FY så arg och ledsen jag blir för eran skull! Hoppas ni hittar tryggheten snart igen.
  Stora styrkekramar!
  Judita

  SvaraRadera
 3. Nä fy Fabian vilken obehaglig känsla, att någon klampat runt i sitt privata och som du skriver där man har sin trygghet, sin borg!
  Vi har larm här
  Hemma vilket känns lite tryggare! Men vem vet?!
  Skönt att ni försöker komma i ordning och känna er hemma igen!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hem ni har! :) Men fyy vad obehagligt med inbrottet!!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. du har allid så fint synd de ska komma o förstöra blir ju bara en massa extra jobb och så vill man inte vara i det :( Ja men klart vännen att jag känner med dej fy usch verkligen ! man blir både ledsen o arg. hoppas de inte fick något med utav värde
  Kram o ha en fin kväll

  SvaraRadera
 6. ha ha ja blev tre inlägg i går så massa blder blev det ju

  SvaraRadera
 7. Så fint och hemtrevligt ni har det! Men så himla otäckt med inbrott! Hoppas att de inte tog och förstörde för mycket. Kram Nilla

  SvaraRadera
 8. Ja man blir förbannad på folk som gör sådana saker.
  Jag ska visa resultatet men det får nog bli imorgon när min sambo kanske kan ta en bild på mig med nya färgen.
  Ha en fin kväll här kollar vi på film på 4 an
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Tråkigt att läsa att ni haft inbrott. För j-iigt att folk inte kan skilja på mitt o ditt, sonen fick sin nya Hackett-tröja stulen på gymet igår...
  Förstår din känsla, mina föräldrar har haft inbrott 2 ggr och de säger samma sak.
  Hoppas det löser sig o fint du fått det där hemma hos er igen, kram Suss

  SvaraRadera
 10. Vad trist med inbrottet, jag har haft det 2 ggr och ena gången var jag hemma och låg och sov..vet hur det känns skickar över en stor kram/Diana

  SvaraRadera
 11. WOW vilket snyggt hem ni har:) som taget direkt ur Sköna hem ju

  Idag har jag Giveaway på bloggen, så var gärna med:)

  Ha en fin vecka

  LOVE Maria at inredningsvis - En inredningsblogg för alla

  SvaraRadera