tisdag 26 november 2013

Bara haft tjejkväll

Tjejkvällen ja i söndags. 
Vi var hemma hos Syster och voila! Visst är deras kök snyggt!? De har nyss flyttat in efter att ha renoverat i drygt 1 måndad och så här blev köket. Min syster som förresten också är i preggotillstånd. Fem veckor före mig, så det är precis som det var när vi fick våra tjejer men då var jag 5 veckor före. Samtidigt igen ja, känns så kul!
Men i alla fall var vi där för att Lotta var hemma och hälsade på. Kära vackra Lotta som jag känt sedan gymnasiet och är så innerligt stolt över. Hon bor numera i Malmö men flyttar snart till Köpenhamn där hon jobbar på Filippa K. Hur duktig liksom? Typ smäller av så duktig. 
Och tjejkväll var det. 
Vi åt av Systers goda mat och drack skumpa (no alkohol såklart) och skrattade oss magont åt oläsbara mess som skickas iväg framåt fyra på morgonen och hur man faktiskt kan tappa bort en cykel. Och inte blev vi klara med varandra men till jul ses vi igen och har då Karin med oss, hon som var det enda som saknades denna kväll.

Men framåt midnatt var det dags att bryta upp. Det var ju ändå söndag och jobbet väntade dagen efter. Så med en dos av det finaste vännerna som gör att jag klarar mig till jul när vi ses nästa gång så somnade jag lite extra lycklig när jag kom hem.
Av en dos fina vänner.

6 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig kväll! Köket ser jättefint ut. Och så skoj att ni får barn nästan samtidigt.
  Ha en fin tisdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Låter som en mycket härlig kväll vännen! KRAM

  SvaraRadera
 3. Oj vad fint det blev, vilken skillnad =)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det är med sådana tjejkvällar. De gör så gott för själen. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Men vad mysigt att kunna följas åt i gravidteterna:) Superfint kök!

  SvaraRadera
 6. Nedräkningen till nästa gång har officiellt börjat. Tänk att 6 timmar kan gå så fort och vi hann ju inte ens avverka en bråkdel av allt ;) Puss

  SvaraRadera