måndag 25 november 2013

Bara måndag igen då


Så blev det måndag igen.
Helgerna går ju alldeles för fort men har hunnit med så mycket denna helg att kropp och själ ändå känner sig rätt nöjda och redo för en ny vecka. Som ju är adventsvecka och första lilla julfesten går av stapeln denna vecka. Ja, ni hör ju! Redan första julfesten. Ingen storslagen en utan mer en mindre, mysig men som ändå oftast är så rolig! Som en smygstart av kommande julfester som vi har framför oss! 

Men måndag börjar vi med. Och jag kom hem till midnatt inatt efter en tjejkväll som satt där den skulle. Precis de där man behöver när depåerna efter sina tjejer sinat allt för länge.
Så visst kan vi ta måndag nu. Jag har ju både adventsmys och tjejmys med mig från helgen:)

Fin måndag till er!
KRAM
(däremot har jag inte funnit ro med med det svarta soffbordet, alldeles för ruff för mig. Så i väntan på det nya som sambon ska göra så åker nog det gamla vita fram igen. Typiskt mig, men måste alltid testa en idé när den dyker upp:S) 


 

4 kommentarer:

 1. Hej !

  Så fint du har det.
  Visst går helgerna och veckorna rusande fart.
  Ny vecka och första advent framför oss.
  Ha det gott !


  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint du gjort där hemma när du tagit in lite julpynt, gillar verkligen granen du har på golvet. Så sött med minigran! Hoppas att du får en bra vecka! Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni har det kram Diana

  SvaraRadera
 4. Men jo, jag gillar det svarta helt klart. Jättegulligt med minigran också. Här nere lyser nog julkänslorna med sin frånvaro, trots storinköp av Mor Annas pepparkakor, julmust, adventsljus etc...Det kommer kanske.....
  kram jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera