torsdag 21 november 2013

Bara redan ha torsdag


En gårkvällens (och ja, sjalen jag köpte på Lindex i somras som många frågat om är en riktigt favorit som ofta åker på). Och jag kliver in i vecka 22 idag, det går så fort, både veckorna och magen växer för fullt.
(Och det är ju så mörkt nu hela tiden så jättesvårt att fota, fick bli en hel del svartsvita bilder..)
Lämnade en lätt crazy Trollungen hemma som jag snodde en puss av innan jag åkte på kundeventet som blev en jättetrevlig kväll! 


Veckorna går jättefort ja. Redan torsdag idag men känns skönt att det är helg imorgon. Har sovit med ett Trollungeplåster på mig hela natten som vill ligga klistrad bredvid mig och när inte det räcker så lägger hon sig på bröstet istället för att vara riktigt nära. Visst är det mysigt men blir inte så mycket sömn de nätterna.. Så ska bli skönt med helg och jag har tänkt att pyssla inför advent. Baka något med saffran och göra en krans till dörren bland annat.

Men först en lång jobbdag. Dags att sätta fart.
Ha en fin dag, kram! 

5 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Härliga bilder på er..:-)

  Åh va mysigt det låter med en liten adventfixarhelg.

  Ha en bra dag
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!!
  Ha en jättefin dag
  Ta hand om dig
  Kram Tina!

  SvaraRadera
 3. Wow redan v 22!
  Så härliga bilder!!! Javisst är dom goa men plåster effekten har vi med, men det är inte så himlans mysigt när man vill sova! Då känner jag mig hellre utvilad dagen efter så man kan lägga energin när dom är vakna ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder!!!
  Vill med börja pynta och fixa. Hoppas orken är bättre till helgen=)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Vad kul att se huset ur en annan vinkel :) Jag älskar det där skåpet!
  Förövrigt superfina bilder på dig och din dotter.

  SvaraRadera