fredag 29 november 2013

Bara säga hej till HubbeVi är med hund igen.
Eller vi och vi. Det är ju mamma och pappa som är husse och matte och där han har sitt hem. Men min familj är som ett tight ihoprullat nystan så vi är som med på det här allihopa. Så sedan vår Loffe blev en änglahund för ett par månader sedan och vi burit på saknaden efter honom som ofta gjort sig märkbar genom att det knytit sig i halsen och bränt bakom ögonlocken så har vi funderat och känt oss fram genom att titta på bilder och ringt olika Kennels.  För vi är en hundfamilj som Loffe så fint lärde oss. Och det fina med kärlek till djur är ju att det inte finns någon kvot som kan fyllas till toppen. Utan det finns ju rum för flera. Så här är han. Hubbe. En liten fyrbent sötnos som påminner om den mjukaste teddybjörnen du kan tänka dig. Som hittat sin favorit i form av en mjuk, blå något sönderbiten bläckfiskdjur som fått legat kvar på hallen sedan Loffe lämnade oss. Den ligger han på. Och då blir man så varm. Kärleken till Loffe finns kvar och minnena från honom värmer inom en. Och lika fint känns det att få lära känna Hubbe. Som vi också tagit till oss, precis på samma fina sätt som vi gjorde med Loffe.

Så Hubbe. Ett tillskott i familjen ni kommer få se mer av.

5 kommentarer:

 1. Så roligt! Och så supersöt han är!
  Hund i mitt liv vill jag gärna ha, det förgyller tillvaron. Vår Cecar är 8 år nu och en riktig gentleman. Hur gammal blev er Loffe?

  Önskar dig en mysig adventshelg.
  //bara anna

  SvaraRadera
 2. Åh gud så himla söt hund lilla Hubbe är.
  Jag skulle vilja ha hund, men med 3 katter som är vuxna så känns det kanske inte helt optimalt, men någon gång kanske det blir en hund.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Så fin han är då liLla Hubbe. Ser precis ut som min cherie som jag hade för länge sedan.
  Krama lilla godingen från mig.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Åh så fin liten goding. Känns som det var hundra år sedan våra hundar var valpar men det är ju bara drygt 10 månader sedan...De växer så himla fort, precis som barnen:-)
  Kram jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Skor-nödvändigt ont

  SvaraRadera
 5. Jamen jag visste väl att dem skulle köpa en ny, sa ju det när jag var hem till dig ;) Sötaste i alla fall, synd att jag inte hinner träffa honom medans han är valp :(

  SvaraRadera