lördag 23 november 2013

Bara startat lite adventsmys
Det har varit adventsmys här idag! Till skillnad från förra året när vi fått fick tillgång till huset i december så var julen lite tam. Det var mest renovering och hundraelva olika val som fladdrade i huvudet. Så i år går jag all in är ute i god tid till första advent nästa söndag och det känns så roligt:)
Fått in lite grönt i i huset och pepparkaksdegen är klar och står nu till sig för att kunna bakas imorgon. Och det är superenkelt. Bara att köpa en färdig påse med kryddorna och receptet står på baksidan, lätt som en plätt:)
 Så en riktig mysdag med glögg och juldofter. Jag som i år får hålla mig till den alkoholfria hyllan testade i dag Dufvenkrooks med smak av choklad. Smakade gott! Inte för chokladig utan mest klassisk glögg så gick hem hos mig. 
  En av rumsgranarna som fick följa med hem. Dessa är ju bara så fina! Fick även med mig enar, amaryllis och hyacinter som ni får se en annan dag.

För nu tar vi en mysig lördagaskväll här!


Ha en mysig kväll ni med!
Kramar


6 kommentarer:

 1. Så husmoderlig du är :) Om det blir pepparkaksbak för mig i år så blir det med färdig deg i sånt fall. Vi är ju nästan i samma sits som ni var i förra året, renoveringssitsen, fast inte lika storartad som er förstås. Ha nu en mysig kväll!! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Tack söta du..:-)
  Visst är dom mumsiga!!

  Ser så mysigt ut. Jag har börjat lite jag med, så mysigt ju..:-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Mmm....så mysigt och gott! Och rumsgranar, så söta och fina de är.

  Å, vad fint ni har det hemma!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med adventsmys! Vi ska börja lite smått idag med att sätta upp lite julbelysning, ska bli skoj :-).
  Ha en bra söndag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Ja nu smyger det sig in lite julmys och jag gillar det mycket också! älskar också alla dessa blommor och blomdofter som är nu! Tyvärr är maken allergisk mot gran så den doften får vi inte inne men hyacinterna har jag i mängder! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Hela jag ler av dina bilder....vilken sött sockertopp du har där. Kram Anette

  SvaraRadera