lördag 9 november 2013

Bara ta sig an ännu en solig dagJodå, en liten röd nyans drog jag allt på mig igår på kroppen...haha!

Kvällarna här nere är ju precis lika underbara som dagarna. Jag ålar i mig någon av de sommarklänningar jag forfarande kommer i  och sen går vi till middagen som vi också äter på hotellet.
Vi valde halvpension på denna resa för att göra det smidigt som möjligt när vi reser med vår lilla Wilma. Och middagen består av en buffé är olik för varje kväll. Det finns så mycket gott att välja mellan och det är fräscht och snyggt upplagt. Och nu ska vi gå ner och njuta en lika god frukostbuffé. Pannkakor och choklad nutella är sambons favorit:) Själv äter jag youghurt, müsli, ägg, färskt bröd, mycket frukt och dricker juice och kaffe. Hur gott som helst! Så det går ingen matnöd på oss inte och nu kurrar det i magen på både mig och Trollungen så nu väcker vi sambon och gör oss i ordning.

Ha en fin dag ni goa som kikar in här!!
Kram


4 kommentarer:

 1. Å så härligt, njuuuuut!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men så härligt att få sol på kind och sand mellan tårna och att slippa laga mat. Och palmer, älskar palmer! Jag vill också.... :-)

  Ha det toppen

  SvaraRadera
 3. Va härligt de ser ut. Njut ordentligt o ät för mig med :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Ser ut som att ni har det skönt och bra
  Kram Linda

  SvaraRadera