onsdag 27 november 2013

Bara ta sig an onsdagDet är onsdag och vissa mornar känner man ju bara att man bara skulle vilja vända om och somna om när klockan ringer. Jag gör det iaf. Och idag var det i och för sig inte klockan som väckte mig. Brukar alltid vakna av sambons som ringer innan min med den här morgonen sov jag så hårt så vaknade inte förrän han kom in pussade mig på pannan och sa hej då. Så sömning denna morgon och såå varmt och skönt under täcket bredvid Trollungen som också sussade så gott.
Men skönt att det är onsdag och det börjar närma sig helgen. I helgen ska jag och syster äntligen ha en systradag på lördag. Så mysigt det ska bli! Tänk en hel dag utan att bli avbruten av barn eller sambos… haha. Som jag längtar:) Men innan dess ett par jobbdagar till, en liten julfest och idag en dejt med Sandra som jobbar på kontoret i grannstaden. Så blir ju bra det här, trots lite sömnigare än vanligt.

Ha en fin dag, kramar!

2 kommentarer:

 1. God morgon!
  Måste börja med att säga att du har en sån himla mysig blogg och du tar så fina bilder. Har ju inte hängt här så mycket, följer en del andra så det finns inte så mycket tid över (du vet med barn, jobb, man mm;), men nu har jag lagt till dig i min blogglista så jag inte missar så mycket :)

  Fin hon är din skrutta och vad myyysigt att dra sig i sängen, idag ville jag INTE kliva upp..men plikten kallar..

  Kram och ha fin dag,
  Catta

  SvaraRadera
 2. God morgon eller nu är det väl snarare god middag.
  Jag vart oxå trött idag och igår......idag blev det byggmöte vid nya huset därefter skulle jag träna men det blev inte av. Tiden sprang iväg ..strax väntar fika och lunch med väninnan i marbella.
  Titta in på https://www.facebook.com/groups/164398520431611/?fref=ts
  Det kan vara som så att du blir veckans rekommenderade blogg :-) Vi får väl se.
  kram jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera