onsdag 20 november 2013

Bara vara sprickande nyfiken
Ni är några som undrat om vi tagit reda på om det är en kille eller tjej som ligger i magen och växer till sig. Och inte för att jag inte är nyfiken, tro mig. Jag är den nyfikna sorten som nästan spricker om jag hör A men inte B så förstår de som faktiskt gör det. Men när det gäller det här så bet jag mig i tungan när vi var på ul, (men tänkte ju att om jag ändå ser så kan vi ju inte rå för de. Vilket är högst otroligt att man gör...)
 Så vi vet inte och det är en del av det här nio månaderna som jag gillar. Oftast tror jag precis som förra gången att det blir en flicka men så ibland sköljer en pojkkänsla över mig och. Och det spelar ju inte någon roll och då nöjer jag mig så länge med kickarna där inne som talar för att den verkar må bra och trivas. Och fortsätter vara sprickande nyfiken och ibland längta mig lite sönder tills den kommer ut och presentera sig.

Ha en fin onsdag!
Krama

2 kommentarer:

 1. Ja men visst är det så att det är en del av väntan:)
  Sitter o läser ikapp mig nu när jag är hemma o är sjuk.
  Nu ska jag läsa vidare här hos dig=)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg du har
  Spännande!!!
  Ta hand om dig
  Kram Tina

  SvaraRadera