tisdag 5 november 2013

Bara visa lite julinspo


Vi startar dagen med lite julinspo. Fann så mycket fint och inspirerande igår. Bland annat de här fina julsakerna som finns hos blackballoon. Dukningen gillade jag jättemycket så de bordstabletterna är nära till att klicka hem. Och jag tycker Tine K home, Day home, House Doctor och Walther & Co har så mycket fint att pynta julen med.

Så med lite mer julfeeling så tar vi tisdag. En kortdag på jobbet vilket behövs för i eftermiddag måste det börjas packa.

Ha en fin dag!
Kram på er!
8 kommentarer:

 1. Härlig julinspiration du bjuder på!
  Ha en fin dag! Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Nu dras ögonen till allt som har med jul att göra! Nästan farligt att gå i affärer! För det finns ju faktiskt en hel del redan där
  hemma! De där tabletterna gillar jag och de måst ju faktiskt vara ganska enkla att sy själv! Gäller bara att ta sig tid!
  Önskar dig en bra dag!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Kul med lite julinspo, jättefint! Ibland vill jag ha en röd jul men ibland blir det mest vitt och silver.
  Skönt med kortdag, ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Åh vad härlig julinspo du bjuder på. Älskar blackballoon med alla fina märken så nu bara måste jag nog kika in där igen...;) Tack för dina fina ord inne hos mig, så roligt att hitta din fina blogg också. Vad jag längtar till man får börja julpynta och pyssla nu!:) Ha en fin fortsatt dag! Kramar Linnéa

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Tack för julinspon, jag kan inte se nog för tillfället ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Day Home har fått in otroligt mycket fint!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. SÅ mycket fint! Blir alldeles snurrig av allt fint som börjar visas i bloggarna. Vet inte riktig hur jag ska få rum med alla saker jag vill ha. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Såå mycket fin julinspo! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera