tisdag 5 november 2013

Bara visa vardagsrum
Jag målade ju soffbord förra veckan. Jag har velat haft nytt soffbord länge men inte riktigt veta vad jag vill ha så nu blev det en test genom att måla om ett gammalt som varit vitt till svart istället. Som ändå bara stod och dammade i garaget.
Och jag blev jättenöjd med ett svart soffbord. Och fram för allt ett större som blev mer praktiskt.Däremot är det lite för robust för min smak så vi bestämde att Sambon får göra ett nytt soffbord åt oss. (Eller så var det kanske jag som bestämde det och Sambon mest nickade och mumlade "det blir bra det älskling"...;)) Men hur som, svart underrede blir det och sen gjuter han en tunn bordsskiva, precis som han gjort med våra sängbord. Så blir det lite nättare men vi får en storlek som det som står här. 
Visst har jag sagt att jag älskar att min sambo kan det här med snickeri?? 


Och då ni. Då kommer det blir så himla snyggt och passa ihop bra med "drink"bordet vi har i hörnet. 
Sen ska det bli en fröjd att få köpa nya soffor när vårt numera röriga hobbyrum inreds till sällskapsrum efter jul och dessa soffmöbler flyttar dit istället. Som jag längtar efter fler sittplatser hit in. Men en sak i taget, vi börjar med att få in rätt soffbord;)


Hur har ni det ikväll?

Jag har börjat packa idag och det känns ju så bra, så nära till den där efterlängtade veckan som ger oss en paus från vardagen och denna tokmörka höst vi har nu. Det är så mörkt och jag känner mig så trött av den så solljus och värme kan ju inte bli bättre botmedel på det.

Så en dag till i höstmörket nu bara, sen så.
Kram på er!


5 kommentarer:

 1. Tycker att det där bordet är perfekt där, just för att det är lite robust mot allt det andra lite mer smäckra! Gillar lite kontraster som livar upp! Snyggt!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Bordet blev ju perfekt! Så fint ni har det hemma, allt matchar så bra. Ha en fin kväll! Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Snyggt!!! Passar bra med svart :) Men det soffbord som du beställt av sambon kommer bli snäppet snyggare tror jag :) Egengjorda möbler är ju ändå det bästa. Vad härligt ni ska få det utomlands då! Skönt med ett avbrott i solen såhär på senhösten. Njut och var rädda om varandra. Vi ses när du kommer hem, brunbränd och fräsch :) Kram

  SvaraRadera
 4. Wow så fint ni har det. Visst är det roligt att lite färg kan göra att man får en helt ny möbel. Ser att ni har fina rottingfåtöljen från Ikea också, den har jag gått och varit småförälskad i länge nu...hihi! Åh vad härligt med semester, får man fråga var ni ska åka? Kram kram Linnéa

  SvaraRadera