tisdag 10 december 2013

Bara ännu en glöggkväll


Jamen ännu en kväll med glöggmys blev det. De här "vi-har-mys-till-vi-spricker" kvällarna är det väldans gott om i detta hus och ett konstant mörker på det gör att bilderna blir lite därefter.
Så glöggen står på spisen och ikväll provar jag en ny sort så recension på den imorgon:) Men annars sig likt en vanlig vardagskväll. Sambon har också i vanlig ordning somnat inne hos Trollungen vid nattning för hör hur han snarkar så kanske ska väcka honom.
Eller kanske bara låta det vara och hämta glöggen och ett gäng pepparkakor och läsa tidningen jag köpte med mig hem idag. 
Det lockar det med och det låter ju som han har det rätt bra där inne bredvid sin lilla prinsessa som förmodligen ligger med huvudet på hans bröst och täcket avsparkat. 
Så det blir jag och en sprattlande krabat i magen. Som jag imorgon ska få höra hjärtljuden på hos barnmorskan. Tjoff tjoff tjoff.  Det är så häfigt och jag längtar ibland nå vansinnigt efter lillebror eller lillasyster därinne. Jag tror i och för sig att det är en tjej vilket jag också drömde inatt. Har ju ingen aning egentligen men bara en känsla, precis som jag hade med Wilma när jag väntade henne. 
I april får vi veta. April! Det känns som en evighet dit ibland.


Ne, nu var det glögg och pepparkakor.
Kramar!

3 kommentarer:

 1. Åh så mysigt det där låter, jag somnade i soffan idag men en väldigt lurvig varelse bredvid mig:-)
  Kram jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 2. Här hemma intas soffan allt tidigare på kvällarna nu när det är mörkt.. det är faktiskt skönt att göra det. okej att annat kommer lite efter men men...
  Så häftigt med UL, det är en härlig känsla att få höra! Mmm April känns långt men vips så är vi där, eller hur?!
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det låter med spänningen av att få en lillebror/lillasyster, minns precis hur det kändes. Men väntan var lite jobbig också:) kram Nilla

  SvaraRadera