fredag 6 december 2013

Bara äntligen ha fredag
Här behövs en och annan tavla, ser lite väl kalt och vitt ut på väggen. Något att önska sig av tomten kanske:)Idag vaknade jag upp till blåsten som ven och tog tag i huset. Vi har ingen "Sven" här som tur är så vi klarar oss rätt bra ändå men vistst tjöt det lite om knutarna. Såg på instagram också när jag vaknade många bilder på snötäcke som kommit under natten (ni kan även hitta mig på instagram, @baraetthem heter jag såklart:)) men kan inte själv skryta med liknande bild. Vaknade till ett tunt tunt pudertäcke som knappt går att kallas snö så hoppas det kommer lite mer under dagen. I lagom takt gärna, det yr rätt rejält ute redan. För nu längtar jag till den vita vintern, vill ha snö! Är det vinter så ska det minsann vara riktig vinter, en vit sådan som knarrar under fötterna och bjuder till pulkarace!

Men nu klä sig varmt och ut i blåsten. Det är fredag idag och julfest till kvällen. Klänningen hänger på galgen och bara väntar på att ålas i:) Så kul och väldans gott det ska bli:)

Önskar er en finfin fredag!
Kramar

2 kommentarer:

 1. God morgon !

  Det gör det här med :)
  Bäst att hålla sig inomhus och mysa.
  En trevlig helg till dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hojta till om du vill få någon av mina, skulle bara vara kul om nån fick pryda din vägg ;)

  Här har Sven hälsat på lite smått, snö har vi fått och det blåser än... Så fint ute :)) men det kunde gärna sluta blåsa så barnen kunde vara ute lite längre stunder.
  Själv ligger jag hemma i sängen idag och är sjuk, på min första jobbvecka, känns surt :/

  Ha det riktigt mumsigt och kul i kväll :)
  Kram!

  SvaraRadera