tisdag 31 december 2013

Bara året 2013


Som började med att vi bodde kvar i radhuset och renoverade huset vi köpt. Och självklart njöt vi de första dagarna i Lofsdalen:)


I februari var det slutspurt och vi flyttade in i slutet av månaden!


I Mars firade vi vår lilla 1-åring och njöt av påsken i Lofsdalen.


April och vi boade in oss mer och mer i huset! Tänk att vi snart bott 1 år redan:)


Våren kom i Maj! Och vad jag längtar när jag ser bilderna:)


Juni och jag hade en helg i Malmö och midsommar i stugan:)


Sommar, sommar, sommar i underbara Juli:)Augutst med kräftskiva och ännu mera sommar:)


September!


 Oktober och jag kläckte nyheten att vi blir fyra i början av april! Tänk att det inte är så långt kvar nu:) 


I november hade vi en härlig vecka på Gran Canaria, så skönt det var!


Och nu då! Nu har vi sista dagen på December, så fort den månaden har gått. Precis som hela året har gjort! Som varit mitt första bloggår, så roligt det varit och så många fina människor jag lärt känna genom den:)

Jag önskar er en festlig kväll och hoppas ni har det bra sista kvällen på året. Här håller vi på för fullt och byter om, gör i ordning middagen som blir kräftor till förrätt, mm va gott:) Och oxfilé till varmrätt. Efterrätten blir en överraskning från gästerna som kommer. Ska bli så gott och supertrevligt det här:) Och nu har jag en lite tjej som måste kläs i klänning.

Gott slut till er fina som kikar in här:))

KRAM!!


12 kommentarer:

 1. Vilken härlig bildkavalkad :)
  Hoppas ni får en toppenkväll..och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder från ert år!
  Ha en fin kväll och så önskar jag ett Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder!
  Vad roligt med en liten bebis som kommer snart. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt kollage!!
  Hoppas ni hade en fin kväll igår=)
  Önskar dig nu en fin kväll och en bra start på det nya året!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!

  Önskar dig ett gott 2014

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt år du visar bilder på =) Önskar dig en god fortsättning <3 kram

  SvaraRadera
 7. Så mycket ni hunnit med! Är glad att jag fått en ny bloggkompis härigenom och att du gett mig många skratt!
  God fortsättning kära vän och stor kram!
  Judita

  SvaraRadera
 8. Vilka bilder och vilket år......Ser fram emot att följa dig det kommande året. God fortsättning på 2014. Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Hej! Vilken härlig o fin årskrönika!
  Jag har haft en liten paus i bloggandet idag men känns roligt att vara tillbaka :)
  Kram o god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
 10. Så kul att få se ditt 2013... vad året går fort!!
  Hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton... idag var det dags att gå tillbaka till jobbet, och någon vänt på dygnet känsla som många andra har har jag inte, lille N älskar fortfarande tidiga mornar(även om min man och jag delar) och ibland är jag nog tacksam iaf att han somnar tidigt på kvällen för jag tycker att "egna" kvällar är guldvärda!
  God fortsättning och ser fram emot att följa med under ditt 2014

  kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga bilder! Skoj att få se ditt år, som verkar ha varit underbart! Hoppas nyår va super och att det nya året startat på bästa sätt:)

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 12. Åhhh vilken fin årsresumé!! Jag älskar din blogg! Din vackra bilder och ord! Ni är så himla fina!! Och 2014 kommer att bli ett helt fantastiskt år för er, ett lillasyskon!! Och den där kärleken mellan syskon och föräldrar! Att få se en så liten människa som blir helt trollbunden av ett storasyskon ( det syns så tidigt!!) och hur ömsint ett storasyskon tar hand om den där lilla, från första början! Ja du det är KÄRLEK om något!! Blanka ögon hela tiden kan jag lova ;) Klart att det kommer lite kiv också, men allt det andra överväger!! =) Jag blir alldeles pirrig!! Önskar er all kärlek och lycka!!

  SvaraRadera