torsdag 5 december 2013

Bara dricka glögg och se Jul med Ernst

Nu är det glöggmys hos oss. Till Ernst såklart! Som håller till i Kolsva i år inte alls långt ifrån min lilla stad. Och han får gärna komma och bjuda mig på sin frukost på lördagmorgon, såg ju jättegott ut:)
Kikar in snabbt i pausen. Och torsdagsmys i soffan var precis vad jag behövde efter denna långdag på jobbet där skrivbordet varit ett smärre kaos hela dagen. Så är snurrig och luddig i huvudet så lite jul-Ernst är precis vad jag klarar av ikväll!

Och nu är pausen slut, så dags att kika igen!

Ses imorgon, hoppas ni har en mysig kväll!
Kramar

1 kommentar:

 1. Å mysigt det låter!
  Jag missade honom igår :( Men det går väl se på datorn.
  Han har ju blivit en liten tradition, en julkänsla :)

  Ha en fin fredag! <3
  Kram kram

  SvaraRadera