tisdag 17 december 2013

Bara en liten tärnaIgår var det lussefika med sång på Wilmas förskola. Och hon hade såklart lucianattlinne och glitter i håret som åkt upp en aning och rufsat till lockarna. Och det var små söta tomtenissar, pepperkaksgubbar och småtärnor överallt som sjöng och gjorde yviga rörelser i luften. Så stimmigt och gulligt så jag vet inte vad:) Och Wilma då, hon var mig ju den allra sötaste och gladaste lilla tärna jag kan tänka mig. Och såklart blev jag ju rörd och fällde en liten tår när hon försökte sjunga samtidigt som myrorna kröp i kroppen på henne..:)


Så vaknade vi upp till tisdag och hjälp vad de blåste igårkväll! Någon mer som kände av det? Och när jag var ut och åkte på kvällen så var det 10 grader ute. Mitten av december och det är 10 grader ute! Vill ha snö och vinter nu, det är ju faktiskt julafton om bara en vecka. Ja, en ynka liten vecka är det kvar tills tomten står och knackar på dörren. 

Men nu måste vi sätta fart här, jag och Trollungen. Dricka upp morgonteét och sedan iväg till förskola och jobb.

Kram och ha en fin dag!


3 kommentarer:

 1. Hej söt liten tärna då.
  Ja visst kom de en tår i fredags när dottern och de andra dagisbarnen kom i lucia sång.
  Fast min tjej tog inte en ton. Hemma sjunger hon lucia sånger för fullt. Hmm ja så kan de va.

  Hua va de blåste igår!
  Jaha tomten kommer om en vecka o inte känns de så inte.
  Fast jag ska hinna fylla år också före de :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Det var den sötaste lilla tärnan jag sett....vilket härligt smile. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Men åh vilken söt liten tärna! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera