måndag 9 december 2013

Bara en mormorsbukett


Fick en blomslant av min mormor och morfar i helgen efter att ha hjälpt dem så gick iväg på lunchen och köpte snittamaryllis med eucalyptuskvist. Så lyxigt och fint! 
(TACK fina mormor och morfar!!)Så skönt det är att komma hem från jobbet på måndagar! Eller hur? Och jag har det så bra på mina långdagar för middagen står på bordet när jag kommer hem och idag serverades det laxburgare med morots - och currysallad och det var jättegott! Det här med matkasse varannan vecka passar verkligen oss. Så skönt att inte behöva planera middagarna och det går hem hos Wilma också:)

Så mätt och belåten är det nu myskväll! Ska dyka ned i en tjock kakel - och klinker katalog som sambon tagit hem och sedan se Morden i Sandhamn. Såg förra veckan och det var ju spännande så kikar ikväll också.
Och vet ni att det är pepparkakans dag idag så det ska jag fira med några pepparkakor:)


Mysig kväll till er!
Kramar

9 kommentarer:

 1. Det är såå fint med en bukett blommor, kan lyfta ett helt rum.
  Köpte också lite blommor idag till morgondagens reportage, då kan ju jag njuta av dom också..;-)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Hallå fining! Åh så glatt överraskad jag blev nyss när jag såg dig i din FAB svarta klänning, du var ju bara SÅ snygg, och att lilla magen har växt så mycket! När jag har så här himla mycket i veckorna är jag helt slut på kvällarna och har då inte ens haft tid att kika in hos dig. Men det har ju hänt massooor! Och du gör så himla fint hemma, underbart vackert!
  Kram sötnos och hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!
  Judita

  SvaraRadera
 3. Tack för att du tittade in till mig så jag hittade tillbaka till dig, skall också lägga till dig på min lista så jag inte missar nåt ;-)
  Men du.. vilka vackra blommor! Skall så snart jag hinner ila till blomsteraffären och köpa detsamma....
  Maten lät underbar den också, skönt att få kassen levererad i dagens stressade samhälle, tid man kan göra annat roligt för i stället.

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 4. Pepparkakor har det blivit idag....klart det ska firas haha. Undrar om jag inte sa köpa snittamaryllis jag också....så fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vackra blommor! Måste köpa blommor imon och det får bli amaryllis, de är så vackra. Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Snittamaryllis är nog den finaste blomman vid jul. Så sött av din mormor och morfar.
  Trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. ja men eller hur det e verkligen . fint me blommorna. älskart:)
  nja gillar inte måndagarhela veckan kvar.. men nu jobbar ja helg me så .. :) ha ha ha en fin tisdag kram

  SvaraRadera
 8. Urläckert! Så flott och vackert.

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Så vackert, har alltid färska blommor kramis Diana

  SvaraRadera