måndag 2 december 2013

Bara ett budgettips

I lördags när jag stod i kön på Hemtex så stod de små fina ljusstakar på ett bord bredvid kassan. Så fina och hade sånt där pris där det är inte så mycket att fundera på utan den slank mest bara med av farten. Och jag gillar silver, slänger fram lite koppar eller guld ibland men det blir oftast inte långvarigt utan det återgår snart till silver igen. Så det här är en budgetfavorit just nu:)Och här har det blivit kväll! 
Vardagssysslorna är avklarade, adventsstjärnor och adventsljuset är tända sedan länge. Tycker det är så mysigt innan jul och jag gör mig nästan en liten kopp glögg varje kväll. Varför inte liksom, snart har ju december gått och jag vet att jag kommer vilja städa bort allt det här fortast möjligt. För så är jag. Tar mig knappt igenom helgerna innan jag vill skala bort allt. Så här ska mysas och njutas av juletid heeela december! Ska verkligen vara trött på det när januari är här...haha!


Så en kopp glögg var det, för nu njuts det av juletid:)
KRAM


4 kommentarer:

 1. Jätte fin ljusstake vad kostade den?
  Ja du lika mysigt det är som att jula till det lika skönt är det när allt packas ner igen
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jag har också upptäckt dom där ljusstakarna, som är fasligt likt Klong´s variant, så nästa gång jag tar mig till Hemtex åker det nog ned i min varukorg också :) Så adventsmysigt ni fått det!! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Likadant här! Njuter under december, sen på trettondagen då får våren och tulpanerna komma in!
  Så fin ljusstake! Slver är vackert och tidlöst :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Hihi! Jag är precis likadan! Jag kan städa bort julen redan den 27:e december och då har jag oftast inte speciellt mycket mer än adventsljusstakar eller stjärnor! KRAM

  SvaraRadera