tisdag 3 december 2013

Bara från en ny vinkel


Men har ni sett! 
Vardagsrummet från en annan vinkel och ni får se julstjärnorna i dagsljus:) Och fönstren som verkligen behöver tvättas..suck!Och det vi främst fastnade för när vi köpte huset var den öppna planlösningen och de stora fönstren (tills jag skulle tvätta dem som är så tråkigt..) som gör att det känns luftigt, ljust och stort. Och härifrån kan ni skymta matplatsen i köket och vår hall. 


Då var det tisdag och jag jobbar kortdag. Så skönt så får se vad jag och Trollungen hittar på i eftermiddag. 

Vi ses senare, ha en fin dag tills dess!
KRAM

5 kommentarer:

 1. Fantastiskt ljusflöde!! Underbart. Krsm Nina

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt ljusflöde!! Underbart. Krsm Nina

  SvaraRadera
 3. Så härligt ljust och fint!
  Haha, då ska du se mina fönster, intorkat dregel och feta handavtryck på vartenda ett ;) Ha man en liten min-spiderwoman så han man haha. Orka..

  Ha en fortsatt fin dag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 4. Hej...jätte fint vardagsrum. Jag undrar vart du köpt gardinerna? Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! Gardinerna är från Ikea!
   Kram fredrika

   Radera