lördag 7 december 2013

Bara ha en lugn lördag

Idag har vi Hubbe här en tag mitt på dagen. Som verkar tycka det är helt okej att vara hemmifrån för första gången och hittat sin plats bredvid soffan.


  
Och nu är stämningen just så här. En Trollungen utslagen i vagnen på altan och två andra i soffan. Wilma och Hubbe har nog slagit ut varandra och den stora i soffan har nog i kombination av de små även slagits ut av en alldeles för trevlig julfest igårkväll.

Men det här kan jag rätta in mig i idag. Efter en julfest som var bland de godaste jag ätit. Så mycket gott på det kalla att jag inte ens orkade med det varma. Prioriterade dessertbordet som la sig som det sista gottigaste högst upp i magen så det och den lilla krabaten där inne och fick mig att både pusta och stånka lite av mätthet. 


Så vi tar det lugnt. Jag ska passa på att flytta runt på saker och fota lite här hemma när det är ljust som är lika avkopplande för mig som det är för de andra hjältarna att slå igen ögonlocken. Och försöka bena ut inredningsideér som börjat snurra i huvudet. Så mycket jag vill göra och helst allt på en gång. Känner ni igen det? Jag ska försöka prioritera och ta en sak i taget.. Hur lätt brukar det vara;)  
Och glöggfika ska jag göra och mysa med med de utslagna hjältarna här hemma som säkert kvicknar till snart. För sen vankas det kalas för finaste mamma som fyller år idag! Hurra till dig:)
Vilken härlig lördag det här kommer bli!

Vad har ni mina vänner för er idag?
Ses senare, kramar!

7 kommentarer:

 1. Jisses jag åt nog också för två igår, vilket gott julbord det var!! Proppmätt som vanligt hehe...

  Så söt han är Hubbe!!
  Hoppas ni får en trevlig kväll
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Å så söt han är lilla Hubbe! Å så fin du var på julfesten!:)
  Låter mysigt att slappa lite, har vi också gjort idag men nu ska vi snart göra oss iordning för lite födelsedagsmiddag hos vänner:)

  Hoppas ni får en mysig kväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Å så söt han är!! Vill också ha en sådan goding på golvet.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jisses vilken sötnos!! Jag dööör tror jag :) Valpar är ju för härliga. Full rulle ena stunden och utslagen i nästa :P
  Det skrivs om julbord på var och varannan blogg och jag blir såå avis. Första julmaten för min del blir nog på julafton.
  Men den som väntar på nåt gott....
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Han är ju för söt lille Hubbe! vad gillar han snön? Doris tycker att det är för kallt! Ha det mysigt ikväll också.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Så roligt att vara lite extramatte, ljuvlig vovve!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 7. Nämen jösses så söt han är, lille Hubbe!
  Roligt att julfesten blev lyckad:)
  Åh så vacker du är i den svarta klänningen och halsbandet till där nedan!
  Kram

  SvaraRadera