onsdag 25 december 2013

Bara ha juldag


Vilken mysig julafton vi hade! Hur hade ni det?
Massa god mat, en tomte som enligt Wilma var lika läskig som den hon träffade hos mormor och morfar i lördags men som var snäll och gav många fina klappar. På kvällen när vi kom hem, proppmätta och trötta, så blev det romantisk komedi på tv, halvslumrades i soffan. Perfekt avslut på en mysig julafton:)

Idag har vi juldag precis i det lunket som det ska. Har haft skön sovmorgon och sedan lekt med alla Wilmas fina julklappar. Det är lego, dockor, böcker, pussel, kläder och masss annat. Så det blandar vi upp med mys i soffan framför Lotta på Bråkmakargatan. Lite trist är det ju att det regnar ute och inte är vinterland, hade gärna tagit mig ut i pulkabacken.
Men mysigt ändå som det ska en juldag:)

Och när lillhjärtat sover middag så bläddrar jag i nya inredningsmagasin och spanar in hur 2014 blir. Så roligt och det är samma sak varje år att jag skulle kunna slänga ut julen nu i mellandagarna. Det är som mysigast innan julen och nu står granriset mig lite upp i halsen. Och jag vill skura och plocka bort saker jag tröttnat på för att plocka in nytt. Men lika bra man är juldagstrött så den städningen får vänta till helgen, gottar mig så länge i tidningarnas inspiration:) 


Men nu väntar middag hos mamma och pappa, bästa bästa!

Kram på er och hoppas ni hade en jättefin jul och har en mysig juldag!
Kramar

5 kommentarer:

 1. Vi hade en jättefin julafton! Idag bara slappar vi och går på halvfart. Det leks med nya klappar här också. Det blåser och regnar, som vanligt känns det som... Lite snö hade varit mysigt så kunde man gett sig iväg till pulkabacken!

  Hoppas ni också får en fortsatt fin julhelg!

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig julafton. Mysigt med en lugn Juldag hemma.
  Önskar dig en god fortsättning, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig jul ni verkar ha haft! Och visst kan tomten vara lite läskig... Kram Stina

  SvaraRadera
 4. God fortsättning vännen! Låter som att ni har haft en perfekt jul. Haha jag är också sugen på att slänga ut den lilla jul jag har här hemma! KRAM

  SvaraRadera
 5. Jamen en man med mask ....kan ju vara lite läskig. Önskar er en fortsatt fin jul. Kram Anette

  SvaraRadera