tisdag 10 december 2013

Bara ha tisdagVisst känns det lättare att gå upp när vi fick lite vinterland att vakna till? Visst, det är fortfarande mörkt på morgonen men älskar att det knarrar under fötterna och det vitt ute av all snö. Kylan blir på ett helt annat sätt också, mer acceptabel på nå sätt. Och när jag frågar Trollungen om de ska ut och leka i snön i dag så svarar hon med ett glatt "jaa" och lyser med ögonen som säger att hon minsann vet vad snö är:) Jag gillar ju vintern! Säsongen i Lofsdalen börjar där mamma och pappa har stuga och jag längtar som bara den tills vi snart åker upp dit!

Men först har vi tisdag. En kortdag på jobbet och sen ska vi åka och titta på klinker som vi hittade i den där katalogen vi hade hemma igår. Håll tummarna att det är lika snyggt i verkligheten som det såg ut på bild.

Men nu till jobbet, jag börjar dagen med frukostmöte och skatteinfo. Spännande va?;)

Ha en fin dag!!
KRAM 

7 kommentarer:

 1. Här sitter jag i bussen på väg in till Uppsala och seminarie. Tittar ut på snön och kan konstatera att den tyvärr är på väg att smälta bort.

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Mer spännande än något annat skulle jag vilja säga ;)
  Håller tummarna för klinkern, ska bli spännande att se!
  Puss hjärtat

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga bilder och så söt!!
  Tack för din fina hälsning
  Och ha en fin kväll
  Kramar!!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken liten sötnos!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Jag är så inspirerad av sitt fantastiska hem! Jag ska Själv renovera och har förälskat mig i ditt golv. Jag vill ha ett ljust hårt golv men är rädd att det ska se rosa ut. Har förstått att ditt golv är ett i vitlaserad ek. Får jag fråga vad golvet heter? (Lyckas inte klura ut det genom att kolla på Kährs hemsida) Mvh/ Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack vad glad jag blir!! Kul att du tycker så:) Spännande att du också renoverar, det är ju så kul när det är klart! Vårt golv från Kährs heter nouveau snow. Hoppas du hittar ett golv som passar dig!

   kram fredrika

   Radera
 6. Haha! Jag visste att Karin skulle skriva! :) Och så himla söt Wilma är!
  Längtar som en galning till om 1,5 vecka då vi alla fyra är samlade. Bästa julklappen! Och jag hoppas det är lite snö kvar, här i Köpenhamn är det mest regn och grått, men det är inte kallt i alla fall ;) xx

  SvaraRadera