onsdag 11 december 2013

Bara haft kusinmys

  Den här glöggen kan jag rekommendera om man vill ha ett alkoholfritt alternativ som jag ju får hålla mig till denna jul. Jättegott med lite lingonsmak. 


Idag har vi haft systers lilla goa Ellen här! Så det har varit dockvagnsrejs och fruktstund hela eftermiddagen. Dockor är det som gäller i leksaksväg och de vet inte hur mycket de ska bädda och pyssla om dockorna. Till slut tog vi en paus framför "Lotta på bråkmakargatan" och då finns det ingen mysigare än Ellen att göra det med. Mosters mystjej nr 1


Och för er som undrar om inte Wilma var med. Jodå. Satt bredvid Ellen i kanske 2 sekunder sen sprang och hoppade hon mest runt. Eller strår framför tv´n och tyckte det var jättekul att stänga av den. 


Eller så testade vi att titta på Lotta upp och ner. Funkade det med en stund. Till Ellens suck i soffan som fick flytta sig hela tiden för att se. Trollunge är vad hon är:)
Men nu har vi nattat Trollungen (tur Trollungar blir trötta tidigt och somnar fort;) så jag myser i soffan med Ellen och väntar på hennes mamma som snart kommer och hämtar henne. 

Så det har varit fullt upp i eftermiddag. Och på morgonen var jag hos barnmorskan och hörde "tjoff tjoff tjoff" ljudet som lät jättebra och magen växte som den skulle. Så en godkänd stämpel gick jag me därifrån:)

Men nu ska jag återgå till Ellen här!

Kram på er!

6 kommentarer:

 1. Min dotter var också hos Bm idag och blev OK ad! Vilken liten busunge du har, kanske en lite Lotta hemma hos dig?!
  kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilka mysiga bilder :) Hihi, goa ungar!
  Härligt att det gick bra hos BM, mysigt med de där ljuden :)

  Kram och ha en fortsatt fin kväll,
  Catta

  SvaraRadera
 3. Hihi, stänga av tvn är poppis här hemma med :P

  Härligt att det gick bra hos BM :) De där tjoff ljudet är så mysigt, låter som ett litet tåg tycker jag..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar hos mig. Jag tittade in här för första gången och vilket fint hem du har :)

  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Så mysigt med en till bebis, vilka minnen som kom när du beskrev hjärtljuden. Då känns det som om det var igår och min minsta som snart ska bli sju...

  Önskar dig en fin dag //Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilka gulliga tjejer❤️❤️❤️Kram Kicki

  SvaraRadera