onsdag 18 december 2013

Bara Hampton RepublicNågon mer än jag som fastnat för Kappahls kollektion Hampton Republic som numera även finns till barn? 
Så mycket tidlöst fint i mörkblått, mörkrött, vitt och beigt. Och andra snygga klassiska färger. Inte svårt att shoppa loss där och kul med en snygg barnkollektion när Wilma snart växer ur Newbie. Och sist jag var där så kom jag hem med denna jeansliknande klänning till Wilma men fanns så mycket annat snyggt också!
Wilma har fortfarande sin spjälsäng men som vi letat efter en ny säng till henne eftersom hon blivit för stor för den. I butiker och på blocket men inte funnit någon vi riktigt fastnat för. Så istället gick Sambon ut i garaget och efter ett par timmar så hade han snickrat ihop en istället:) Och den blir så fin Wilmas växasäng och jag är säker på att hon kommer sussa så gott i den när den snart är klar då ni också kommer få se den. Det är för bra att ha en sambo som kan det här med snickeri;)

Ha en fin onsdag nu vänner!
Kram

6 kommentarer:

 1. Ahh vilket bra tips, gillar den kollektionen jättemycket men visste inte att den fanns för barn! :)
  Toppen, enda problemet är väl att Nikki föredrar det glittriga .... och jag mer neutralt, hi hi!!

  Ha det fint, PIllan

  SvaraRadera
 2. Det hade jag missat helt så nu kikade jag på de plaggen och det var mycket fint. Tyvärr så var nästan allt det jag ville ha slutsålt.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Japp jag har nappat, riktigt snygga t killar för en gång skull! Det är
  Inte lätt att hitta "dom där" killkläderna!
  Newbie är fint men min son växte väl ut det samma dag han föddes hehe..
  Nädå några plagg därifrån har han haft!
  Ha en fin dag!

  Ps chokladkola är min julfavorit

  SvaraRadera
 4. Ååå har det funnits länge! det där har jag missat, precis min stil. Jag älskar de där färgerna, barnkläder kan vara så skrikiga. Hoppas att det finns nåt kvar!

  Önskar dig en fin kväll Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Vi håller också på att leta säng till vår dotter, men det finns inte mycket att välja på tycker jag. Så hon sover fortfarande i spjälsängen. Ska bli kul och se er egendesignade variant :) Åh vilken superfin klänning du hittat! Ha en fin kväll, kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Åh vilken händig man du har! Önskar dig en skön kväll, kram!

  SvaraRadera