onsdag 18 december 2013

Bara nystädat och julskinkan klar


På beståskåpet i köket ser det ut så här ikväll. En lite rumsgran och 3 ljus tända i adventsljusstaken. Och lite nytt däremellan som jag hittade i söndags när jag var och handlade alla julklappar.Och det var glaskupan som jag hittade på Cervera som fick följa med hem. Och i dessa jultider har jag pyntat den med vitmossa och några lärkkvistar.

Huset är nystädat och på spisen står julskinkan och svalnar. Mmm, doftar ljuvligt juligt här hemma av den och hyacinterna som står lite överallt. Och har redan provsmakat en skiva av julskinakan och den smakade så där gott den ska göra. Så imorgon ska jag nog handla hem massa gott och så får det bli tomtegröt och julskinka när jag kommer hem från jobbet:)

Nu däremot ska jag ta mig en kopp julthé och fortsätta slå in nygjorda julkolor i papper. 

Mysig kväll till er!
KRAM4 kommentarer:

 1. Så fint ni har det, och korten på er fina lilla tjej är helt underbara!!!
  Kul att du gillar vårt soffbord! Jag är så himla nöjd med det. Niclas åkte till en lokal smidesverkstan och de hjälpte honom att såga till alla bitar. Sedan har Niclas svetsat ihop det, slipat kanterna och spraymålat med vanlig sprayfärg ( kommer inte ihåg vad den hette med sådan som funkar på metall), svart matt. Och så betong skivan på det!
  Så bra det är med händiga män när man ständigt kommer på nya idéer :)
  Ha en fin kväll, kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Åh vad gott. Jag skäms nästan, men jag har låtit mina föräldrar koka vår skinka i år...och idag kommer leveransen! Ha en bra torsdag! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vad mysigt du har, julskinkan ska inhandlas idag :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. Åh så mysigt det låter! Och Ni har det ju så FINT hemma! KRAM

  SvaraRadera