måndag 16 december 2013

Bara redan haft helg och måndag


En amaryllis som ser ut att slå ut lagom till julhelgen står på sidebordet tillsammans med glögg, som det är stort åtgång på här hemma, och några fina karaffer och en fin glaskupa jag köpte i helgen.
Jag gillar sådana här sidebord som man kan plocka och piffa på beroende på säsong och vad man vill ha framme. Och vill ha fler skåp eller sidebord i den här höjden med fina saker att ställa på. 
Ännu en helg som svischade förbi. Jag och Wilma har haft en tjejhelg då Sambon varit i stugan i Lofsdalen. Och vi har mest flängt omkring på julmys med familj, adventsmys med vänner och en heldag julklappsshopping igår. (Fick nästan allt avbockat på listan, heja mig vad skönt) Och däremellan gjort julgodis som jag ska visa er i veckan. Och när vi väl landade hemma igårkväll och väntade hem sambon så var kamerasladden på vift. Men nu funnen hos Syster så nu kan det bli ordning på bloggen igen;)

Och idag har vi fått se vår lilla Trollunge som tärna på sin förskola. Gullunge så fin hon var då! Tillsammans med alla de andra små tärnorna, tomtenissarna och pepparkaksgubbarna:) Hur gulliga som helst hela högen!!

Hur har er helg varit? Julstökar ni också för fullt (och försöker pressa in lite julmys där emellan:))?

Kramar TACK alla ni fina som kikar in här!!


6 kommentarer:

 1. önskar att jag hade plats till ett sånt jag med, och att mina amaryllis hinner slå ut till jul... men det ser mörkt ut :(

  SvaraRadera
 2. Vilken effektiv helg du har haft! Och så fint på ditt bord, perfekt att ändra efter säsong.
  Julstök o julmys stämmer bra ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Åh vad ni har hunnit med mycket..:-)
  Här hemma har det julstökats heela helgen, mysigt tycker jag!
  Lite julgodis och skorpor har bakats, lite paketinslagning mm, åhh vad jag älskar denna tid innan jul!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Låter som en toppenhelg tycker jag:)
  Har haft ungefär samma upplägg på min helg; först fixa undan tråkgörat och sen mysig utflykt!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra sidobord! Det är skönt med tjejhelg ibland. Ha en bra vecka! Kram Stina

  SvaraRadera
 6. du har ju allit fina bilder =) <3 men y det e så svårt att få till bra bilder nu . ja några får man väl till men .. Man kommer hem från jobbet och det är kolsvart liksom . Tur det finns internet o underbara bilder att njuta utav hi hi

  SvaraRadera