måndag 9 december 2013

Bara redan ha måndagEn supergullig tomte har flyttat in hos Trollungen som hon fått av av sin farmor. Och det är ju så mycket roligare denna jul då hon kan säga "omte" vara med lite mer i julpysslet. Få se bara vad hon säger när den stora "riktiga" tomten kommer om nästan precis två veckor idag. Tror kanske inte att den får lika pussar som det här små söta på hennes rum;)Så två tomtar än så länge hos henne. Och såklart en stjärna i fönstret. 


Vad hände med helgen? Eller rättare sagt söndagen? Det var ju inte alls meningen att söndagen skulle vara utan inlägg här inne. Men den svischade förbi helt enkelt. Vi var iväg för att hitta klinker och möbler till badrummet (vilket ju tar typ heeeela dagen) men helt utan resultat. Har ju en bild av hur vi tänkt och vill att de ser ut men hittade inte alls något som passade oss. Så frustrerande men bättre att ha is i magen och hitta det som känns helt rätt så bara att leta vidare på fler ställen. Men det, en fika hos min mormor och morfar och sedan hem då jag fick för mig att dra igång storstädning så var ju snart andra advent över. 

Man vill ju hinna så mycket på helgen, i alla fall är jag sån. Så liiite måndagsångest har jag kanske:S Hade velat haft den där dagen mellan lördag och söndag man ibland saknar så mycket..;) Men bara två veckor till, sen har vi alla mysiga julhelger framför oss. Som jag längtar!

Så jag ska nog klara denna måndag också, bara att sätta fart på den så ska jag ta igen andra adventsmyset ikväll efter jobbet som uteblev igår!

Kram på er, ses senare! 

3 kommentarer:

 1. Hej vännen och GRATTIS till dig med:))
  Jaaaa, jag längtar med som en tok. Behöver verkligen ledigt nu. Alla tre i vår lilla familj.
  Vi har haft en tuff höst som varit ganska grå och även på jobbet.
  Så nu ser man så fram emot att sova ut, bara vara och inga projekt skall dras igång hemma heller har vi kommit överens om.
  Nu är det finliret med listerna kvar i gästrummet, sen så kan vi flytta in möblerna där igen:)) Och vardagsrummet kan oxå bli sig likt;-)
  Ha en fin måndag nu!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Visst längtar man nu, 2 veckor kvar till långledigt... Visst har det gått fort ändå? Ååååh, så skönt det ska bli!!!

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland skulle man ha haft tre dagar helg, det är så mycket som måste/man vill hinna med.

  SvaraRadera