söndag 29 december 2013

Bara tagit det lugnt och slängt ut den barrande granen

Fick en så mysig kudde av Lotta på vår julfest i söndags. Helt perfekt nu i vintertider:)Hur har ni det?

Här har jag haft ett par riktiga sömndagar. Det brukar vara så här med ledighet, kroppen säger ifrån och bromsar tempot rejält och sätter stopp för de planer man haft. Förmodligen mitt alldeles för låga blodtryck och lika låga blodvärde som gör att jag är lika trött när jag vaknar som när jag somnar. Tillskott som tas alldeles för sent och gör mig illamående gör att kroppen säger sitt och rullgardinen dras ned.
Så jag har tagit det lugnt.

Njuter av att ha Sambon och Trollungen hemma och vi har kollat filmer (har ni inte sett "safe haven" så måste ni se den! Vet att jag typ är sist och se den men så bra:)). Och jag går och kikar på de fina julklapparna vi fått. En ny vardagsservis jag längtat efter så länge. Och av sambon en köksassistent som jag bara längtar efter att få testa. Ni ska få se. 

Idag har vi i alla fall i ett långsamt tempo slängt ut granen som ändå bara barrade och det kändes så skönt. Stjärnorna får sitta kvar ett tag till och några hyacinter står och doftar lite jul men annars så har vi plockat bort. Och solen lyste in när vi var klara så kändes nästan som lite vår. Törs man säga så i december när det säkerligen kommer en vinter snart:)

Jag hoppas ni mår bra, är så hjärtligt glad för alla er som kikar in!
Kramar 


2 kommentarer:

  1. Jasså är all jul på väg ut ? Här har vi fimpat riktiga granen så den får stå kvar ett tag till skönt o slippa barr nu ullie

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, vi tänkte kolla på den filmen ikväll, men det blev så sent då.. Det är bara jag som är nattuggla i den här familjen;-)

    SvaraRadera