torsdag 12 december 2013

Bara torsdag och lite nytt

Det blir bara roligare och roligare att köpa kläder till min lilla tjej. Och Newbie från Kappahl har så mycket fint! Till både de små tjejerna och killarna och nu finns ju deras plagg upp till strl 98 så än kan jag hittat kläder till Wilma där. 


Köte en söt blus där till henne nyligen. Så söt åt det dova blå hållet. Ja, jag är ju svag för blått på min lilla tjej. Kom hem med en till klänning därifrån också men den tar vi en annan dag.Torsdagsmorgon och visst är det tråkigt att det lilla vinterland vi fick smakprov på redan är borta. Här är det grönt på backen och igår visade det 5 plusgrader ute. Ser ut att kunna vara något sånt idag med.. Inte lika mysigt som med snö och knarr ute.

Men torsdag är det ändå och det blir långdag. Och nu är det riktig nedförsbacke till helgen. Imorgon Luciadagen också. Blir det till att lussa för er? Wilma har inte sitt förrän på måndag så imorgon bli det Luciafirande på något annat sätt.

Men nu måste vi göra oss i ordning här, ha en fin dag!
KRAM 3 kommentarer:

 1. Mysigt rum er lilla tjejen har!
  De där kläderna är så himla fina. Synd att de inte har dem i större storlekar under något annat namn men samma fina stil..

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint! Hoppas du får en fin luciadag i morgon!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Och ja, jag älskar också Newbie och KappAhl öht, spec när det nästan alltid är 30% rabatt =)

  SvaraRadera