torsdag 5 december 2013

Bara torsdagJag gillar vår adventssjärna i sovrumsfönstret såå mycket! Ännu finare när den är tänd och det är mörkt ute men har jag nu bilder i dagsljus att visa så gäller det att passa på;) Det här är iaf den tredje stjärnan som fick följa med hem från Ica Maxi.


Hur blev det redan torsdag? Galet vad fort veckorna går. Jag kom iaf hem med en ny klänning igår och lite bling bling att ha runt halsen. Så nu kan det få bli fredag och julfest! Fick med mig en klänning till Wilma också då det vankas kalas för hennes mormor i helgen med jättesöta strumpyxor till som det är kissekatter på från Kappahl. Hon kommer älska dem:) 

Men nu var det torsdag och det är långdag och jag ska hiva i mig min frukost och sedan gå och väcka lillhjärtat som fortfarande sussar. Förresten, är det någon mer än jag som ska krypa upp i soffan kl åtta ikväll och se Ernst? Det är ingen mysig jul utan ett par torsdagar med Ernst ju:) Eller vad säger ni?

Så vi ses senare, ha en fin torsdag!!
KRAM

2 kommentarer:

  1. Absolut, laddar för Ernst!
    Ska på julfest med jobbet ikväll så det får bli till att titta på imorgon på TV4 play istället :-)

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Ja just det hade helt glömt bort Ernst, det måste jag absolut titta på. Kram Nilla

    SvaraRadera