torsdag 19 december 2013

Bara torsdgsmorgon

Amaryllis pryder mitt vardagsrum. 


Så skönt att det redan är torsdag. Inte mig emot alls. Vet inte hur länge jag låg kvar bredvid Trollungen under flufftäcket och gäspade stort. Det är så skönt ju:) Men till slut var jag bara tvungen att gå upp annars hade vi fått stressa värre än vanligt. Och kommer man väl upp så är det mysigt att tända stjärnorna och ta sitt morgonthé och vakna till liv. Men snart har vi julledigt och som jag längtar, ska bli så skönt och slippa vardagsrutinerna ett tag. Bara ett par jobbdagar till..

Idag är det långdag på jobbet som gäller. Ska försöka få undan så mycket som möjligt och hinna några ärende på stan. Sen ska jag hem och äta tomtegröt och julskinka, bästa idag tror jag allt:)

Ne, nu måste vi göra oss klara.
Ha en fin torsdag så ses vi senare!
Kramar


2 kommentarer:

  1. Mysigt i ert vardagsrum! Ingen amaryllis här ännu...
    Här längtas extra mycket efter kvällen, vakade i natt med jätteont i halsen så jag hoppas på tidig kväll men först får jag allt ta mig till jobbet ;) kram Suss

    SvaraRadera
  2. Oops, trodde jag hade hamnat hos HoP! Vilken kopia! Men det är väl ok antar jag, hon är ju ändå bäst, eller hur? God fortsättning.

    SvaraRadera