tisdag 21 januari 2014

Bara ännu ett kalas


Ännu ett kalas har vi nu haft i januari (som är en riktigt kalasmånad i min släkt, precis som februari, mars, april och maj..:)) Och idag var det min kära sambo alltså vi firade!Två små söta kusiner som fastnade på en suddig bild (detta mörker alltså) och spanar in busHubbe:)  


Jag hade bl.a. bakat limecheesecake som var jättegod. Fräsch och syrlig och kommer göras fler gånger här hemma:) Och i bakgrunden ser ni dagens finaste 7-åring om alltså också hade födelsedag:)Kalas har vi haft ja. Och nu ligger jag och födelsedagsbarnet utslagna i soffan och ska slå på en film. Mätta och slöa av allt fika och bus med kusinerna som levt runt som om de varit ett helt dagis här:) Men de är för goa och Wilma slocknade så fort vi stängt dörren efter sista gästen gått.
Så nu ska jag luta mig tillbaka och glo på The Call.


Ses imorgon och sambon hälsar och tackar för alla fina grattis:)
Kram på er!3 kommentarer:

  1. Vilket firande! Mums och mysigt! Grattis till sambon och
    KRAM till dig!
    Judita

    SvaraRadera
  2. Men åh så mycket godsaker! Mysigt med kalas! Önskar dig en fin onsdag! KRAM

    SvaraRadera